Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mit gondoltok arról, ha egy férfi az anyagi "szolgátok" lenne?
Véleményem szerint a férfiak arra rendeltettek, hogy a Nőket szolgálják az élet minden területén. Ehhez természetesen hozzátartoznak az anyagiak is. A férfi dolga, hogy biztosítsa egy Nő gondtalan, kényelmes életéhez szükséges feltételeket.
Nem vagyok lúzer, sikeres, tanult, jó megjelenésű férfi vagyok, nem csak így tudnék Nők közelébe férkőzni. Mégis kimondottan izgatna, ha egy Nő anyagi szolgája lehetnék, akinek fedezem a kiadásait, vásárolni, szórakozni viszem.
Vannak itt olyan Hölgyek, akinek van ebben tapasztalata vagy esetleg vágynának erre?
A komolytalan és hímsoviniszta hozzászólók kérem tartsák magukban véleményüket!
Véleményem szerint a férfiak arra rendeltettek, hogy a Nőket szolgálják az élet minden területén.
Hát te nem vagy komplett, sőt egyenesen szánalmas. De igenis luzer vagy egy szubmissziv kis utolsó omegahim vagy mert még bétának is kevés lennel..
Jaj, hànyan élnek így...Annyian mint égen a csillag.
Csak az anyagi függőség kegyetlenül vissza tud àm ütni!
Jobban mint Klicskó, csak ez az ütés lelki, nem fizikai.
Nem jó alàrendeltnek lenni, legalàbbis anyagilag semmi szín alatt.
Mindennap a màsik pofàjába vàgni, hogy kussolj, mert én tartalak el!
Ebben mi az öröm, mi a jó?!
Az, hogy mindened megvan, gyönyörű helyen szép nagy hàzban laksz, de egy semminek, egy reklàmszatyornak se néznek?
Ez minden, csak nem a boldog élet. :(
Őket nevezik sugarpapának. Kérdezd a sugarbaby-ket mi a véleményük. Szerintem minden ember akkor boldog igazán ha saját maga ér el sikereket, mármint az önállóan megélt sikerek. Vannak olyan helyzetek amikor segítségre van szüksége az embernek van hogy hosszabb távon is, de szerintem egy életre eltartottnak lenni boldogtalanná tenné az embert mert nem lenne semmi önálló sikerélménye a kapcsolat mikéntje is képlékeny, tényleg ilyen lovagias és jó aki ezen dologra vágyik hogy eltarsa a párját vagy később mindenhogyan kiszolgáltatottá teszi a nőt és sokmindent ő szab meg tehát tilos ez vagy az vagy és stb, mármint később kérdés hogy a pasi nem e fogja ezzel zsarolni hogy de ő adta és adja az anyagi biztonságot vajon érzelmi biztonságot is ad vagy később megváltozik és üti a nőt? Az önálló sikerek épúgy az élet részei, ez is kell a boldogsághoz.
Ha téged ez izgat és első típus vagy aki nem változik később se, és lovagias stb. akkor keres egy sugarbaby-t szerintem vagy jótékonykodj úgy hogy ne tudjanak kihasználni, de szerintem a legnagyobb boldogsag ha egy párkapcsolatban vannak önálló sikerek is és közös sikerek és egymás segítése is.
Anyagi szolgám lehetsz nekem is.Nem vagyok nő,de megadom a bankszámlaszámom.
Havi 100 ezer elég lesz,és szolgálhatsz.
Öregem ez nagyon ravatal felfogás!Legalább tardsd magadban,és ne menj le kutyába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!