Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mit gondoltok arról, ha egy férfi az anyagi "szolgátok" lenne?
Véleményem szerint a férfiak arra rendeltettek, hogy a Nőket szolgálják az élet minden területén. Ehhez természetesen hozzátartoznak az anyagiak is. A férfi dolga, hogy biztosítsa egy Nő gondtalan, kényelmes életéhez szükséges feltételeket.
Nem vagyok lúzer, sikeres, tanult, jó megjelenésű férfi vagyok, nem csak így tudnék Nők közelébe férkőzni. Mégis kimondottan izgatna, ha egy Nő anyagi szolgája lehetnék, akinek fedezem a kiadásait, vásárolni, szórakozni viszem.
Vannak itt olyan Hölgyek, akinek van ebben tapasztalata vagy esetleg vágynának erre?
A komolytalan és hímsoviniszta hozzászólók kérem tartsák magukban véleményüket!
Puncs.hu
Szerelmet, és szenvedélyt ne várj tőlük, de garantáltan milliomossá tesznek, ha milliárdos voltál :)
El bírnám viselni!😉
Korod?
Merre laksz?
K-rvát akarsz vagy barátnőt? Ha k-rvát ott a puncs, rosszlányok
😂
"Véleményem szerint a férfiak arra rendeltettek, hogy a Nőket szolgálják az élet minden területén. Ehhez természetesen hozzátartoznak az anyagiak is. A férfi dolga, hogy biztosítsa egy Nő gondtalan, kényelmes életéhez szükséges feltételeket.“
Ezt ha fordított felállásban írtad volna ki, most mit kaptál volna a nőktől... Kutya vagy szerintem is, egy lúzer, én sem vagyok különb persze, de attól ez még tény marad. Amúgy nehogy azt hidd, hogy annyira megbecsülnék ezt a nők, nem erre vágynak. A biologiat nem lehet meghazudtolni, a férfiak domináltak az egész vilagtörténelem folyamán és ez nem véletlen, a párkapcsolatban is a legtöbb nő, már aki igazi nő, az domináns férfira vágyik, szexben úgy szintén, nem egy kutyára.
Nekem azért tök érdekes hogy magukat valamire tartó emberek nem jelentik az ilyen "kérdéseket". Itt azt láthatjuk, hogy a "kérdező" nyíltan keresi azokat a nőket, akik bedőlnének neki. Nem látom a reklamáló, a palit a sunyiba elküldő válaszokat.
Mennyi privátot kaptál te béna pénzes pasi? Aki a gyakorin keres magának szexet, az már tényleg a legalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!