Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy férfi érzelmileg instabil?
Figyelt kérdés
Tegnap randiztam az egyik munkatársammal. Minden jól alakult,jól éreztük magunkat. Már éppen haza fele tartunk amikor közli velem,hogy ez kettőnk között nem fog működni mert érzelmileg nem vagyok elég stabil. Ez mit jelent?2018. okt. 10. 21:16
1/4 anonim válasza:
Ha a nő ilyet mondott akkor nem érzi rajtad hogy odalennél érte. Szerintem ezért mondta.
2/4 anonim válasza:
Hogy ezt ő mire értette, arra kizárólag ő maga tudná a választ. Kérdezd meg tőle magától. Eleve mi, vadidegen GYIK-os válaszolók azt sem tudjuk, hogy milyen szituációban zajlott ez az egész. Simán lehet, hogy számodra semmi figyelemreméltó körülmény nem volt a kérdés előtt, közben, ettől viszont még a másik számára kulcsfontosságú információ derülhetett ki rólad.
3/4 anonim válasza:
Egy fajta érzelmet tartósan nem tud megélni, emiatt totál kiszámíthatatlan a viselkedése, rejtély, épp mikor milyen érzés lesz úrrá rajta, teljesen logikátlanul váltakoznak az állapotok. Gondolom, nem épp egy életbiztosítás együtt élni egy ilyennel.
De az is lehet, hogy az exe után kesereg, a szíve még darabokban hever és idő kell neki.
4/4 anonim válasza:
Nem biztos a dolgában, az érzéseiben. Egyszer fennt, egyszer lennt van, ez megviseli (a környezetét is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!