Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a legcikibb randi, amin részt vettél?
Piknikezni vitt első randi,allergiás voltam vmi fűre.. És hát megakart csókolni én meg rátüsszentettem a szendvicset a számból,nem találkoztunk többet.
Másik eset már kapcsolatban voltam együtt laktunk,romantikázni akartunk,én úgy gondoltam h az tök romantikus ha mécsesekkel körbe rakom az ágyat,az eredmény, felgyújtottam magunkat. :D Seggig érő hajam volt... Beleért.. Felborultak.. Lobogott az ágynemű,hajam vége,függöny,a pasi is picit.. De vele együtt maradtunk,azóta is. :P
Khm.
A pasi elhívott, én meg úrég, sose voltam még randin! Kicsíptem magam, amennyire tőlem tellett, rápörögtem (full nem rám vall a dolog), mert már régóta beszélgettünk neten és nagyon bejött, a szerelem határát súrolandó.
Végig nem hoztam magam, hanem valami félnéma, béna csipogó izé lettem, főként ő beszélt.
Egyszercsak mélyen a szemembe nézett és elkezdte mondani, hogy annyira távol volt tőle akit szeret, és most újra találkoznak, éppen azután, hogy lelépek. Konkrétan haza küldött, hogy még fél óra és mehetek. :D Mert jó ideje beszélgetnek, és azt hiszi, most összejön neki, én mit gondolok erről?
Puff.
Gyanús, hogy én voltam a "szamár is".
(Emellett minden számot likeolgattam amit kirakott neten, mert azt hittem miattam rakja ki. Kiderült, hogy egyezik a szerelmével az ízlésünk :D Ciki.)
Cseteltünk, megbeszéltük az első randit. Ő hozta a kutyáját is, egy palotapincsit pórázon. Amikor közel mentem hozzá hogy megpusziljam a kutya beleharapott a lábamba. Én le akartam rázni és reflexből rugtam egyet, nem a kutyába csak a levegőbe hogy elengedje a lábam, de a foga túl erősen fogott, a kutya fel a levegőbe, a pórázon tett egy félkört a csaj körül és landolt a földön.
Sikerült a bemutatkozás, a reakció: "A kó édes anyádat rugdosd."
Ez volt a legrövidebb kapcsolat az életemben.
Nem randi hanem a bemutatàsa a pàromnak a nagyinak mivel együtt latogattuk.
A nagyim nekiállt engem beégetni olyan dumákkal, hogy en olyan szegény vagyok hogy látott engem kukázni es köszönt én meg elfordultam.
Meg tanàcsa a páromnak (eljegyzés bejelentèse ahelyett hogy örülne meg az esküvöt gyerekeket vàrnà)hogy ne csaljon meg engem. À veletlen se legalabb többesszàmban hogy becsüljetek meg egymast gyerekek vagy hasonlo. Nem. Mintha en lennèk a bena aki fogott vegre vkit es barmikor megcsalna.
Hàt nem tudom ezt valahogy az öregségnek betudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!