Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a legcikibb randi, amin részt vettél?
Bevezetésnek tudni kell, hogy szerelmes voltam egy csajba, de vele nem jött össze - csendes, aranyos, kissé zárkózott, cukin önbizalomhiányos volt, emellett okos és rengeteget nevetett...
Szóval neten megismertem egy csajt, személyiségre full hasonlított az elsőre (gyakorlatilag mindenben megegyeztek), facen normális képei voltak fent, aranyosan, szolidan, kulturáltan nézett ki. Chaten jól kommunikáltunk, majd jött a személyes találkozás, amikor megláttam, Úr Isten!!! A haja zsíros volt, szeme csipás, aztán amikor bemutatkozott egyszerre 2 dolog leesett - először is, hogy hiányos a foga, és azt is talán medvesajttal kente be... majd fura volt a beszéde, zavaros és artikulálatlan, ekkor rájöttem, hogy értelmi fogyatékos!
Amúgy egy cukrászdában találkoztunk, és amiért nem ültünk le, elkezdett cirkuszolni, hogy: "Én egy randira jötte, ez most nem egy randi, veled kell találkoznom, honnan tudjam, hogy te vagy az?!" ...az emberek meg bámultak minket!
Na itt leléptem, 1 perc után vége lett a randinak - majd otthon újra megnéztem a képeit, és akkor értettem meg, miért csak távoli, strandos, napszemüveges, elmosódott képei vannak (amiket a nővére még photoshoppozott is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!