Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt a legcikibb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a legcikibb randi, amin részt vettél?

Figyelt kérdés
Hogy lett vége? Találkoztatok utána?

2018. okt. 10. 16:36
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
100%
Nekem volt kissé kínos randim. Egy csajjal dumáltunk pár hete már. Jól elbeszélgettunk aztán eljott a randi napja. Hát a buszom pont arra ment egy kört ahol ő várt engem. Én már le tudtam csekkolni egyből :D hát pont nem úgy nézett ki mint a képeken sőt.. De mondom hát egyszer élünk nem vagyok tirpák bunkó, találkozzunk ha már vette a faradtságot ő is. Egész beszédes voltam vele ellentétben. Végig egy padon ültünk rám sem akart nézni. Közönyös volt minden ötletemre. Mondtam igyunk egy kávét. Ő nem kávézik. Akkor együnk egy fagyit. Azt sem. Akkor menjünk egyet sétálni ne itt a padon ücsörögjünk. Nem szeret sétálni :D na miután már nem volt hajlandó semmire sem így udvariasan elköszöntem és mentünk dolgunkra. Elég kínos volt de ezt máig nem értem.
2019. aug. 6. 21:38
 22/23 anonim ***** válasza:
58%
Beázott a cipőm, az volt az első havazásos nap, munkából jöttem és még nem a csizma volt rajtam. Vizes cipőben nem akartam vele menni, pedig még virágot is hozott(akkor már kötelező mennem, gondolta ő). Ezen vérig sértődött. Kifogásnak érzékelte az indokomat, és kiabált velem az utcán.
2019. szept. 25. 20:26
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Bevezetésnek tudni kell, hogy szerelmes voltam egy csajba, de vele nem jött össze - csendes, aranyos, kissé zárkózott, cukin önbizalomhiányos volt, emellett okos és rengeteget nevetett...

Szóval neten megismertem egy csajt, személyiségre full hasonlított az elsőre (gyakorlatilag mindenben megegyeztek), facen normális képei voltak fent, aranyosan, szolidan, kulturáltan nézett ki. Chaten jól kommunikáltunk, majd jött a személyes találkozás, amikor megláttam, Úr Isten!!! A haja zsíros volt, szeme csipás, aztán amikor bemutatkozott egyszerre 2 dolog leesett - először is, hogy hiányos a foga, és azt is talán medvesajttal kente be... majd fura volt a beszéde, zavaros és artikulálatlan, ekkor rájöttem, hogy értelmi fogyatékos!

Amúgy egy cukrászdában találkoztunk, és amiért nem ültünk le, elkezdett cirkuszolni, hogy: "Én egy randira jötte, ez most nem egy randi, veled kell találkoznom, honnan tudjam, hogy te vagy az?!" ...az emberek meg bámultak minket!

Na itt leléptem, 1 perc után vége lett a randinak - majd otthon újra megnéztem a képeit, és akkor értettem meg, miért csak távoli, strandos, napszemüveges, elmosódott képei vannak (amiket a nővére még photoshoppozott is).

2019. szept. 25. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!