Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen volt a legcikibb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a legcikibb randi, amin részt vettél?

Figyelt kérdés
Hogy lett vége? Találkoztatok utána?

2018. okt. 10. 16:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
*De vége lett, de nem ilyenek miatt
2019. júl. 28. 20:13
 12/23 anonim ***** válasza:
41%
Életem első randija volt egy sráccal, akit részegen ismertem meg. Amikor találkoztunk újból, józanon nagyon zavarban volt, egész idő alatt (kb 2 óra ) alig szólalt meg, és egy idő után én is kifogytam a kérdésekből, szóval csak csöndben sétálgattunk egymás mellett. Aztán nagysokára felhívott az anyukám, hogy merre járok, és megmondtam szegény srácnak, hogy most azonnal haza kell mennem.
2019. júl. 28. 21:10
 13/23 anonim ***** válasza:
99%

Hasonlo mint az utolsonak, mas kimenetellel.. buliban nagyon reszegen osszeszedtem, hazakisert, lakasba mar nem jutott be. Arra volt energiam h ajulas elott beirtam a nevet a mobilomba.

Masnap meglepo modon ram irt, egesz nap smseztunk (2007 korul), ram nem jellemzo modon repkedtem a boldogsagtol, ugy ereztem nagyon egy rugora jar az agyunk, kulsore is nagyon bejott, nagyon jol csokolt, minden klappol.

Valahogy arra jutottunk h bar hiderg van, de menjunk a Halaszbastyahoz es en majd viszek forro teat szendvicset h ne fazzon.

Eljott a randi ideje, en ugye keszultem kis termosz, kaja minden, a pasi epp olyan jol nezett ki mint amikor piasan lattam, es a villamoson odafele mondta h amugy nem akar tolem semmit, van baratnoje csak meg akart nezni vilagosban is h tenyleg olyan jo csaj vagyok-e...

Ott megpattant bennem vmi:)

2019. júl. 28. 21:44
 14/23 anonim ***** válasza:
96%

Es akkor van meg egy, bar ez nem igazan randi, de pasis. Nyaralas, homokos part, majd utana a szallason osszegabalyodtunk. Mar nem emlekszem h milyen kitekert pozban smarolhattunk de allitasa szerint a labamrol (!) belehullott a szemebe egy homokszem. Probaltuk kimosni, semmi.

Elsetaltunk az 5kmre levo ugyeletre ami zarva volt, hazasetalas kozben eszembe jutott h egyszer egy Fokusz riportban lattam egy hires roman nenit aki a szembe jutott idegen targyakat a nyelvevel szedi ki. Igen, o jo penzert mindenkinek kinyalja.

Gondoltam ha a neninek megy, nem lehet olyan ordongos. Visszaertunk a szallasra majd egy alapos fogmosas utan 10 perc rohoges kozepette korbenyaldostam a szemgolyojat es csodak csodaja megszunt a szemeben az egeto karcolo erzes.

Ezek utan kozgaz diplomat szereztem de megnyugtato a tudat h ha nem jon be, meg mindig lehetek profi szemnyaldoso:)

Ez a pasi lett a ferjem:)

2019. júl. 28. 22:02
 15/23 anonim ***** válasza:
94%

Negyvenes férfi netes randi végig a mezőgazdaságról mint élete értelméről beszélt, szidta a feleségét akivel a végére gondolatban már erősen egyettértettem miért hagyta el. Másfél óra alatt úgy éreztem minden földbirtokra befektetett bankihitel, traktor és vetés idény régi utált barátom. Mikor megemlítettem ez egy randi azt vártam előlapja a naptárját bemutatni melyik hónapban mennyit esik és ez milyen munkákat jelent neki tehát csak ezt a szent irányt figyelve lehet udvaroltatnom magamnak... Nem éltem 2.randival.

Másik sétáltunk már éreztem teljesen depressziós és nem is értettem mit lopom a napot vele mikor világos volt egy 2 méteres néger hapsi is lehetnék azt se venné észre annyira a saját megvetett világában élt. Majd mikor a lépések agyaltam közölte van egy oly jó barátja majd kiderült az inkább élettárs és legyek én a harmadik mert őt annyi fájdalom érte gyerekként hogy egy ember szerelme nem elég neki. Köpni nyelni nem tudtam majd mivel annyira abszurd volt a helyzet mondtam semmi gond nekem se elég egy pasas szerelme. Fujj ez milyen már közölte ő...

Másik... 40percet váratott majd visszasetáltam s élőben derült ki 8 évvel fiatalabb kangorcsos akit hiába koptattam le megkérdezte azért a mellem megsimogathatja e vagy vigasz szex jár e... Mikor otthagytam még be is mutattam neki de 2óra múlva jött az üzenete ő tényleg nem veszi zokon, hogy duci vagyok és megdgv...na.

2019. júl. 28. 22:12
 16/23 anonim ***** válasza:
89%
Randiztam egy 18 éves lánnyal. Mikor személyesen találkoztunk vettem észre, hogy összesen kb 6 foga van és elképesztően büdös a szája... Szerencsére a randi kinti sétával folytatódott, majd felraktam a buszra... Nem lett folytatás.
2019. júl. 28. 22:25
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

19voltam, sikerult chat.hu-n vmi beszolasara ugy reagalnom, h beszelgetesbe keveredtunk.A szamomra ellenszenves ffi par het cseteles utan kb ugy ereztem eletem szerelme, zsenialis volt a humora, uazokat a zeneket szerettuk, orakig elcseteltunk barmilyen temarol,csak az zavart h 35eves volt. De mit nekunk korkulonbseg, nekunk talalkozni kell es majd boldogan elunk mig a halal el nem valaszt. Gondoltam en.

1het mulva felhivott h a 41. (!!!) szulinapi bulijan van, amit neki szerveztek de arrebb jott telefonalni h a felesege ne hallja meg de csak ram tud gondolni.

Milyen feleseg????

Jah hat o nős, de nyugodjak meg kulon elnek, csak egy hazban.

Valahogy nem sikerult megnyugodnom, ereztem h most kell talalkoznunk h befejezzuk ezt a kabaret.

Megmondtam hol lakom eljott ertem autoval. Mondta h egy sarokkal arrebb all, gyalogoljak oda. Mar ekkor felpaprikaztam magam de amikor meglattam az autoban a 2 gyerekulest hatul es az auto mellett az osz pocakos pattanasos hapsit aki bemutatkozott, akkor mar csak rohogni tudtam, legfokeppen magamon.

Megittunk egy kinos kavet es elbucsuztunk.

Meg utanam irt valami bantot h ugy erezze h nyeregben van/volt es tobbe nem beszeltunk.

Gondoltam en.

Par evvel kesobb csorgott a telefonom,ismeretlen szam,belehalloztam, a vonal masik oldalan az illeto gitarozott par sort majd beleorditotta h Judit szeretleeeeek.

Ezutan lecsereltem a szamom:)

2019. júl. 28. 22:27
 18/23 anonim ***** válasza:
86%
Aztaqrvaistenphasza... Az utolsó 4 hozzászólás az nagyon kemény. ;)
2019. aug. 6. 19:03
 19/23 anonim ***** válasza:
87%

Tindet randi volt, a képeken a srác izmos, egész helyes volt. Élőben, ilyen kis pelyhedző bajuszkája volt, és arra is rájöttem, hogy a kêpen csak azért volt kockahasa, mert 35 kilósan konkrétan a mini izmára tapadt a bőr.

Végigszenvedtem egy órát, aztám álhívással elköszöntem.

2019. aug. 6. 19:59
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemen elhívott egy srác moziba. Mondta, hogy ő választ filmet, legyen meglepetés. Ott jöttem rá, hogy valami durva pszicho-thrillert választott. Szörnyen utálom a horror filmeket, de gondoltam kibírom, a vacsora még sikerülhet jól. A film 90%ában a vetítő szélét bámultam, szinte nem is láttam semmit a fiből.

A mozi végén a srác közölte, hogy egyszer se bújtam oda hozzá félelmemben, sőt teljesen közönyösen néztem a filmet, szóval tuti elmebajos vagyok és nem kockáztatja velem az életét.

2019. aug. 6. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!