Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. Fiúk mi volt a legcikibb-legbunkóbb dolog amit randin elkövettetek? 2. Mi volt a legcikibb-legbunkóbb ami egy csaj csinált a randin?
elmentünk egy cukrászdába.ettünk ittunk egy kávét.Majd már elfelé sétálás közben böfögtem.Hát mint ne mondjak elég gáz volt a számomra,de a lány csak nevetett :D
F19
Nekem:D
1.Pizzáztunk és leöntöttem véletlenül üdítővel utána pedig elkezdtem már-már filmes klisékkel élve tisztogatni egy ronggyal a dekoltázsát.Kissé megfeledkeztem magamról,és zavarban is voltam.Dühösen kiabálva elviharzott,de azért a pizzát egy magam befejeztem:D
2.Egy csajjal anno egy étteremben voltunk és rendeltünk.Nos eddig rendben volt minden.Amikor kihozta a pincér az ételt a csaj elkezdett hepciáskodni a pincérnek,hogy ő ezt nem eszi meg,mert olyan,mint a sz@r.Ráparancsolt a pincérre,hogy ku*va gyorsan hozzál másikat.Én szeretem az erőszakos nőket.Épp ezért mondtam neki,hogy az élet egyéb területein is ilyen erőszakos vagy és mélyen a szemébe néztem.Ő levágta a szituációt és elküldött a ku*va anyámba nem kis hangerővel kísérve.
Hát,amikor a legszemetebb voltam...sok volt,de talán az,amokor azt mondtam a csajnak,hogy ostoba(mert az is).
Velem ,hát,ez már nem randin,randi után közvetlen,amikor már az ágyban voltunk,én rajta meztelenek mindketten,amikor már célba vettem a lyukat,akkor jutott eszébe,hogy még szűz,és nem most szeretné elveszíteni.Én meg ott keményen áltam még vagy fél órát,mert hogy le se akart szopni,meg semmi.
1. Beültünk egy kajáldába, én pedig egy hatalmasat fingottam.. szerintem nincs több hozzáfűznivalóm :D Nem gondoltam hogy olyan hangos lesz..
2. Épp sétáltunk a csajjal, amikor jött velünk szembe egy másik nő. A csaj elkezdte mondani hogy milyen undorítóan néz ki a nő.. a nővérem volt. :D Jó, bevallom fura stílusa van a nővéremnek.. de elég ciki volt :D Égett is a csaj amikor mondtam neki ki az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!