Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek, mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, mit gondoltok arról, ha egy férfi az anyagi "szolgátok" lenne?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint a férfiak arra rendeltettek, hogy a Nőket szolgálják az élet minden területén. Ehhez természetesen hozzátartoznak az anyagiak is. A férfi dolga, hogy biztosítsa egy Nő gondtalan, kényelmes életéhez szükséges feltételeket.

Nem vagyok lúzer, sikeres, tanult, jó megjelenésű férfi vagyok, nem csak így tudnék Nők közelébe férkőzni. Mégis kimondottan izgatna, ha egy Nő anyagi szolgája lehetnék, akinek fedezem a kiadásait, vásárolni, szórakozni viszem.

Vannak itt olyan Hölgyek, akinek van ebben tapasztalata vagy esetleg vágynának erre?

A komolytalan és hímsoviniszta hozzászólók kérem tartsák magukban véleményüket!

2018. okt. 11. 19:10
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
42%
Nem mondom tudnám élvezni ezt a helyzetet :D bárhova elvinne, bármit megkaphatnék tőle.
2018. okt. 11. 19:14
 2/30 anonim ***** válasza:
51%

> Nem vagyok lúzer

Dehogynem vagy az, lol

2018. okt. 11. 19:22
 3/30 anonim ***** válasza:
35%
sign me up
2018. okt. 11. 19:23
 4/30 anonim ***** válasza:
86%
Azt gondolom, hogy semmi nincs ingyen. Valamilyen formában egyszer meg kell fizetnem azért, hogy ennyire kiszolgálnak. Engem aggodalommal töltene el ez a felállás, előbb-utóbb jönne valami csavar, ami sokkal érzékenyebben érintene, mint hogy magamnak kell megvennem a ruhát, ételt és a buszjegyet.
2018. okt. 11. 19:24
 5/30 anonim ***** válasza:
64%

Azt gondolom, hogy egy normális nő méltósága nem engedné, hogy a pénzed miatt kapja be a farkad minden este, hanem a szerelem miatt, és saját maga akarna megteremteni magának mindent. Egy egyenlő partnert keres a társában, nem alá-fölé rendelt viszonyokat.

Puncs.hu-n lévő kis k_rvákat ajánlom neked.

2018. okt. 11. 19:38
 6/30 anonim ***** válasza:
28%

Nyugi, a mai lányok többségét nem zavarná, és örülnének neki. Nézd csak meg mennyi fiatal lány van a már említett puncson is. Én speciel hánynék magamtól, ha tükörbe néznék. Saját magamtól akarok sikeres lenni, nem mások által, nem azáltal, hogy a főnököm alá fekszem. A főnököm főnöke akarok lenni egynapon, nem az ágyasa. És ezt a tudásommal érem el, nem a testemmel.

Persze nem ebben a putris, balkáni országban, nem véletlen van tervben edinburgh és az egyeteme :)

2018. okt. 11. 19:42
 7/30 anonim ***** válasza:
0%

165 centi, de élőben megsemmisíteném az ilyeneket, akiknek amúgy is csak a neten nagy a szája. :)

# 19

Az az apró részleg elkerülte a figyelmedet, hogy a randi a buli után lett lebeszélve normálisan. :)

2018. okt. 11. 19:47
 8/30 anonim ***** válasza:
78%
Én egyenlőség párti vagyok. Utálok bárkitől pénzt kérni és kapni csak úgy. Mióta elnyertem az anyagi függetlenségemet élvezem a pénzem. Azt veszek amit tudok, akkor amikor nekem tetszik és azt ami tetszik. Nekem ez a szabadság.
2018. okt. 11. 19:59
 9/30 anonim ***** válasza:
44%
El tudnám viselni :D
2018. okt. 11. 20:56
 10/30 anonim ***** válasza:
79%
Nem bánnék egy ilyen pasit, de csak az álmaimban. A valóságban én sem szeretnék függeni senkitől. Igy is függök, egyedül nem tudnék fenntartani egy házat, gondoskodni gyerekről, kutyáról, hát még ha eltartott lennék.
2018. okt. 11. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!