Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

162 cm és 90 kg vagyok.

Tudom, hogy rengeteg, szeretnék változtatni de semmi akaraterőm nincs.

Kb. 2 hétig jól megy aztán abbahagyom.

Ameddig igy nézek ki tudom, hogy nem lesz senkim, de arra vagyok kiváncsi tetszhetnék-e így bárkinek is.

18/L

2018. szept. 18. 21:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogyan oszlik el rajtad az a 90 kg.

Linkelj be egy képet, amin hozzád hasonló nő van.

2018. szept. 18. 21:24
 2/18 anonim ***** válasza:
48%
Az akaraterő hiánya miatt nem. Ha ez lenne, még tetszhetnél is. Volt tanárnőm 165 cm és kb. 85 kg. Brutálisan kitömném a vagináját. 😉
2018. szept. 18. 21:24
 3/18 anonim válasza:
0%
Nem járnék egy ilyen lánnyal mert nem merném felvállalni, de ettől még szépnek tarthatom.
2018. szept. 18. 21:25
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Valaki biztos, de én nem. Én személy szerint nem tudnék olyannal kapcsolatban lenni aki nehezebb nálam, a te esetedben 25 kilóval. Én ezzel nem bántani akarlak, de véleményem szerint azzal tudok neked segíteni ha leírom azt amit valójában gondolok és valószínűleg a srácok 99%-a szintén így gondol. A 90 kiló ez stagnál vagy gyarapodik? Hidd el ha nem állsz neki lefogyni most, akkor később amikor már lehet 120 kilós leszel, akkor nem csak hogy sokkal nehezebb lesz, hanem nagyjából lehetetlen. Az ízületeid is sokkal nagyobb nyomás alatt lesznek és a szíved is veszélyben van. Ne csak azért fogyj le hogy mások járjanak veled, hanem azért is, mert hosszabb ideig és egészségesebben akarsz élni.
2018. szept. 18. 21:30
 5/18 próbálokkedveslenni ***** válasza:
90%

"semmi akaraterőm nincs."

Ez például egy olyan tulajdonságod, amiért biztos nem kellenél. Lehetnél a világ legszebb lánya, akkor sem.

2018. szept. 18. 21:32
 6/18 anonim ***** válasza:
Simán. :)
2018. szept. 18. 21:42
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Barátnőm 165 cm és 52 kg, kicsit vékony, szinte tökéletes alkattal. Ehhez képest a tiéd: Azt a k urva

Egyébként az a durva, hogy még így is lenne férfi, aki megdugna, mert mi férfiak beteg állatok vagyunk és vannak köztünk olyanok, akik a hájra gerjednek, de tényleg, vicc nélkül. Az első válaszoló már próbálja is lehet magának racionalizálni, hogy "az a 90 kg jól is eloszolhat", hogy ő lehet be is vállalna.

2018. szept. 18. 21:45
 8/18 anonim ***** válasza:
89%

Hát szerintem is a 160 cm-hez a 90 kg marha sok. Neked az olyan 55-65 kg között lenne az ideális. Amúgy engem nem zavar, ha valaki duci, első két barátnőm is az volt.

De viszont van egy határ. Ha láthatnálak képen, akár fej nélkül csak a testedet, megmondanám, hogy nekem bejönne e vagy sem. Én 180 cm magas vagyok, 86,6 kg. Férfiként.

2018. szept. 18. 21:50
 9/18 anonim ***** válasza:
78%
Igen. Én szeretem a testes lányokat. Nincs vele semmi bajom.
2018. szept. 18. 22:05
 10/18 anonim ***** válasza:
61%
#7-es! A telt nők tetszenek, de attól még nem vagyok beteg állat.
2018. szept. 18. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!