Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy ilyen lánnyal?
162 cm és 90 kg vagyok.
Tudom, hogy rengeteg, szeretnék változtatni de semmi akaraterőm nincs.
Kb. 2 hétig jól megy aztán abbahagyom.
Ameddig igy nézek ki tudom, hogy nem lesz senkim, de arra vagyok kiváncsi tetszhetnék-e így bárkinek is.
18/L
Attól függ, hogyan oszlik el rajtad az a 90 kg.
Linkelj be egy képet, amin hozzád hasonló nő van.
"semmi akaraterőm nincs."
Ez például egy olyan tulajdonságod, amiért biztos nem kellenél. Lehetnél a világ legszebb lánya, akkor sem.
Barátnőm 165 cm és 52 kg, kicsit vékony, szinte tökéletes alkattal. Ehhez képest a tiéd: Azt a k urva
Egyébként az a durva, hogy még így is lenne férfi, aki megdugna, mert mi férfiak beteg állatok vagyunk és vannak köztünk olyanok, akik a hájra gerjednek, de tényleg, vicc nélkül. Az első válaszoló már próbálja is lehet magának racionalizálni, hogy "az a 90 kg jól is eloszolhat", hogy ő lehet be is vállalna.
Hát szerintem is a 160 cm-hez a 90 kg marha sok. Neked az olyan 55-65 kg között lenne az ideális. Amúgy engem nem zavar, ha valaki duci, első két barátnőm is az volt.
De viszont van egy határ. Ha láthatnálak képen, akár fej nélkül csak a testedet, megmondanám, hogy nekem bejönne e vagy sem. Én 180 cm magas vagyok, 86,6 kg. Férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!