Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti járnátok olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Turbo0111 kérdése:

Ti járnátok olyan lánnyal akinek vam gyereke?

Figyelt kérdés
A lány egyébként 21 éves csinos normális és érett gondolkodása van egy komoly kapcsolathoz azonban nem igazán tudom ebben a felállásban hogy van egy gyereke lehetne e ebből egy normális kapcsolat mivel ennek sok hátul ütője van. Gondoltam hát ha van itt olyan aki hasonló cipőben jár/járt már szivesen olvasnám a tapasztalatokat de természetesen mindenki véleményére kíváncsi vagyok.

2018. aug. 21. 20:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
15%
én nem jártam hasonló cipőben. köszönöm!
2018. aug. 21. 20:39
 2/16 anonim ***** válasza:
52%

Erre nem lehet olyan választ adni, ami megfelelő lehet.

Férfi válogatja, hogy mit vállal be egy kapcsolatért és mit nem. Én kerek perec kimondom, hogy nem jönnék össze olyannal.

Egyszerűen engem zavarna. Én úgy vagyok vele, ha egyszer már valaki vállalja azt a gyereket, plusz megcsinálja, akár mennyire is nehéz, de neveljék fel együtt.

Egy ilyen embernek, aki egyedül marad gyerekkel, többnyire másodlagos lennék. Nem foglalkozna velem úgy, AMIVEL ITT KIJELENTEM, hogy nincs baj. Mert természetes, hogy egy anya a gyerekét vegye előre.

Viszont nem szeretném mást gyerekét dédelgetni, nevelni.

2018. aug. 21. 20:44
 3/16 anonim ***** válasza:
57%

Eleve bukott, mivel ellentmondasz magadnak. ( 21éves érett gondolkodása van ). 21évesen ki csináltatna magának gyereket?

Anyja tartja el neki, örüljön,hogy nem vágta ki egyenlőre. Most ennek a lánynak 20%esélye van arra,hogy találjon valakit.

Ha te szeretnéd másnak a gyereket nevelgetni, meg utcán sétáltok, látsz egy ismerőst, és megkérdezi kijé? Te mit válaszolsz? Nem az enyém. Kicsit kellemetlen dolog nem de?

De én azt mondom mindenkinek saját joga van dönteni az életéről, ki mit akar döntsd el te. Ahogy jónak látod.

Én személy szerint nem járnék.

2018. aug. 21. 20:51
 4/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem!!!!!! Soha!!!
2018. aug. 21. 20:54
 5/16 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
47%
Semmiképp sem.
2018. aug. 21. 20:55
 6/16 anonim ***** válasza:
33%

én egyszer megpróbáltam, de végül szakítás lett a vége (részemről)

rengeteg dolog van egy ilyen szituációban ami nagyon nagy toleranciát igényel.

pl. bármikor megjelenhet a gyerek apja, ez vitát generálhat stb.

persze van olyan is hogy az apa leszarja mi van a gyerekkel, de a legtöbb esetben ha a fülébe jut hogy a volt asszonykájának van valakije, azonnal fontos lesz a gyerek is, csak hogy keresztbe tegyen a közös programoknak.

és ez nem egyedi jelenség volt.

szóval kösz, de én inkább a sajátomat nevelem. vannak szolgalelkű férfiak akik meg simán bevállalják az ilyet.

2018. aug. 21. 20:57
 7/16 anonim ***** válasza:
61%
Legfeljebb a szeretője lennék.
2018. aug. 21. 21:00
 8/16 anonim ***** válasza:
32%
Kizárt.
2018. aug. 21. 21:02
 9/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem. 21 évesen becsúszott az a baba, felelőtlen volt, nem ismeri a védekezési lehetőségeket sem normálisan. 30 körül lenne, talán, de csak akkor, ha tökéletesen klappolunk és nem tudunk meglenni egymás nélkül sehogysem.
2018. aug. 21. 21:24
 10/16 anonim ***** válasza:
47%
Nem, mert sajátot sem akarok és máséról sem akarok gondoskodni.
2018. aug. 21. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!