Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan lánnyal akinek vam gyereke?
Komolyan, hogy lehet valaki ilyen szánalmas, miért nem lehet elfogadni valakinek a válaszát? Itt nincs jó vagy rossz válasz. Szánalmas tényleg ez a lehúzó rendszere a gyknak.
Miért nem lehet elfogadni, hogy a férfiak többsége nem akarja más kölykét nevelni? Egy ilyen esetben amúgy is kicsi lenne már az esélye annak, hogy a pasival közös gyereke legyen. Főleg ha mondjuk nem is 1, hanem két gyereke lenne a nőnek.
El kell fogadni és pont. Biztos van olyan akit nem érdekel, lehet a többségnek az a normális de csesszétek meg a lepontozásokkal, attól még a valóság nem fog megváltozni:
A legtöbb pasi akkor sem fogja elfogadni más gyerekét.
Amúgy meg be lehetne fejezni hogy lepontozzátok a másikat ok nélkül.
Nők, amúgy meg mint ha ti különbek lennétek az ilyen pasiktól, mint mink..
Ti hányszor rinyáltok itt, hogy nem akartok olyan pasival lenni, akinek van gyereke? Na gyerünk, ja, azt már netalántán tagadjátok?
Múltkor is volt kint egy kérdés:
Nő itt rinyált, hogy a pasinak a két kamasz gyereke oda akart költözni hozzájuk csak azért mert amott születne nekik egy kis tesójuk.
És hogy a pasi az mennyire örült volna a gyerekeinek, de a nő meg ott hisztizett, hogy hogyan beszélhetne a pasi gyerekeivel, hogy lebeszélje őket a költözés lehetőségéről. Ti sem vagytok különbek sokszor.
A pasi gyerek nélkül még elmegy, de ha már szóba van, vagy foglalkozna vele az apja, akkor jön a rinyálás, a hisztizés.
Nekem egyszer volt.
A legrosszabb, hogy te mindig 4. leszel a játékban, anya, gyerek, meg az apuka. Mert apuka mindig ott lesz.
Néhányszor megdöbtöd aztán továbblépsz.
Nekem 2 éve lett volna egy anyuka, olyan testtel, hogy sok nőnek még gyerek nélkül sincs olyan. Csak neki 2 gyereke volt.
Aztán jött egy másik, szintén 2 gyerekkel. Ott se mentem bele.
A másik, ha megkedveled a gyereket, nehezebben hagyod ott a kapcsolatot. Aztán szerzel évekre sebeket magadnak.
De ez a te életed, te döntöd el.
Én nem mennék bele, de ezt neked kell tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!