Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti járnátok ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Járnátok olyan lánnyal, akinek nem szépek a fogai? Úgy értem, hogy nem egészségesek, de viszont maga a csaj jól néz ki és kedveled is.

2018. júl. 20. 21:22
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy ha lenne pénze tuti megcsináltatná.
2018. júl. 20. 21:23
 2/16 próbálokkedveslenni ***** válasza:

"nem egészségesek"

Amennyiben nyitott lenne rá, hogy megcsináltatja, akkor igen.

2018. júl. 20. 21:23
 3/16 anonim ***** válasza:
Hát... ezt hogy kell elképzelni? :D
2018. júl. 20. 21:24
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát úgy, hogy sajnos elég gyorsan romlanak a fogai. A tömés is kipotyog neki hónapok alatt. Ahogy kinéz neki sajnos a tb már nem állná azt a "renoválást". Pedig szívesen megcsináltatná csak hát ugye drága egyszerre kifizetni.
2018. júl. 20. 21:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyébként tetszene, akkor igen. Még adnék is neki pénzt rá, hogy megcsináltassa.

Szerintem a pénz az arra való, hogy azokra költsük, akiket szeretünk.

2018. júl. 20. 21:28
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Nyilván nem egy fogkrémreklám topmodellre vágyom,ha rendes és jó barátnő kit érdekel milyen a foga,addig amíg nincs kellemetlen szájszaga?
2018. júl. 20. 21:29
 7/16 A kérdező kommentje:
Nincs szájszaga. Csak szinte már a száját sem meri kinyitni ez miatt.
2018. júl. 20. 21:31
 8/16 anonim ***** válasza:

Nekem se szepek a fogaim, az oldalso fogak bevannak csuszva, ezert ha mosolygok, olyan mintha a szam ket sarkanal nem lenne fog.

Telis teli van tomessel, nem szep feherek, es elvan vekonyodva a zomanc reteg, ami kozelrol lathato.

Ezekbol a hibakbol csak arra van penzem,hogy fel evente leszedessem a fogkovet, es most elkezdtem kiszedetni a regi tomeseket, amik bajosak mar. Eleg szrul nez ki leirva, de eloben nem annyira veszes a latvany. Ismerkedesnel ez sose volt hatrany. Raadaskent anyumnak is mindig rosszak voltak a fogai, sot mara egy sincs, ami sajatja.

Hat ez van, nem mindenkinek adatik meg a szep, egeszseges fogazat, es nem sok embernek van havi nehany szaz ezre, amit csak erre szan.

2018. júl. 20. 21:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Fúúú, hát részemről ha hátránnyal is indulna a szememben, teljesen elhanyagolható mértékű lenne a leírtak alapján. De igazából nem tudom. :D
2018. júl. 20. 21:35
 10/16 anonim ***** válasza:
Én àtérzem sajnos a helyzetét. Éves szinten minimum 200-at költök a fogaimra, az agyam szétsül ha erre gondolok, de nincs mit tenni genetika. Szerintem ha ez az egy bibi van vele és nem mellesleg öt is zavarja keressetek meg olyan fogklinikàt, ahol van részletfizetési lehetőség amit tud esetleg vàllalni.
2018. júl. 20. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!