Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok ilyen lánnyal?
"nem egészségesek"
Amennyiben nyitott lenne rá, hogy megcsináltatja, akkor igen.
Ha egyébként tetszene, akkor igen. Még adnék is neki pénzt rá, hogy megcsináltassa.
Szerintem a pénz az arra való, hogy azokra költsük, akiket szeretünk.
Nekem se szepek a fogaim, az oldalso fogak bevannak csuszva, ezert ha mosolygok, olyan mintha a szam ket sarkanal nem lenne fog.
Telis teli van tomessel, nem szep feherek, es elvan vekonyodva a zomanc reteg, ami kozelrol lathato.
Ezekbol a hibakbol csak arra van penzem,hogy fel evente leszedessem a fogkovet, es most elkezdtem kiszedetni a regi tomeseket, amik bajosak mar. Eleg szrul nez ki leirva, de eloben nem annyira veszes a latvany. Ismerkedesnel ez sose volt hatrany. Raadaskent anyumnak is mindig rosszak voltak a fogai, sot mara egy sincs, ami sajatja.
Hat ez van, nem mindenkinek adatik meg a szep, egeszseges fogazat, es nem sok embernek van havi nehany szaz ezre, amit csak erre szan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!