Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti járnátok 180 centis,90-100-110 kilós lánnyal?
Figyelt kérdés
2017. nov. 28. 10:58
3/17 anonim válasza:
Szerintem sok férfi már pusztán a magasság miatt elveti a dolgot :D
4/17 anonim válasza:
A magasság nem gond szóval 100kg ig igen de az a maximum.184/105 vagyok
6/17 anonim válasza:
nekem 160-85 kg-s lány nagyon tetszett, így van esély, hogy vonzó legyen valaki ilyen paraméterekkel, persze ha nem csupa háj
de a 180 centi nekem kicsit sok lenne a 173 mellé :)
bejön a teltebb alak, de inkább legyen alacsonyabb :D
de ha nagyon megnyerő belsővel rendelkezne talán járnék vele, ez számomra sokkal fontosabb, minthogy magasabb nálam :D
7/17 anonim válasza:
180/66 vagyok de simán, imádom a magas nőket és a telteket is. (nyilván nem azt jelenti, hogy minden 180/110 nőre bukok de se a magasság se a súly nem lenne kizáró ok)
9/17 anonim válasza:
Én sem vagyok kicsi (184 cm, 105 kg), de nem szeretem, ha egy nő nagyobb darab nálam, vagy hasonló "kaliber".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!