Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti randiznátok vagy járnátok egy ilyen lánnyal?
2017. jan. 15. 18:37
1/45 anonim válasza:
Milyennel? Ez egy youtube videó.
2/45 A legrosszabb válasza:
Nem járnék velük. Nekem ezek a hulladék cicababák maximum egy menetre lennének jók, semmi többre. Trófeának ideális. Mondjuk nem is ér többet.
3/45 A kérdező kommentje:
1-es, gondoltam egyértelmű, hogy a videóban szereplő lányról van szó...
2017. jan. 15. 18:40
5/45 anonim válasza:
Ez a nő kb annyira lehet hűséges mint a macskám. Egyiknap egy szürkét, másiknap egy fehéret kefél...
A kérdésre válaszolva csak 1 menet.
6/45 A kérdező kommentje:
Szóval senki nem mondana nemet ha felkínálkozna?
2017. jan. 15. 18:54
7/45 anonim válasza:
Ha felkínálkozna egy fiú, aki lánynak mondja magát, én biztos nemet mondanék.
8/45 anonim válasza:
Jóreggelt. Ez magától nem fog kínálkozni. Ide deákferi kell öcsém...
9/45 anonim válasza:
Deák Feri az van:
[link] Jöhet egy hétre a csaj! :)
10/45 A kérdező kommentje:
Jó, nem fog felkínálkozni, de HA felkínálkozna akkor rábólintanátok?
2017. jan. 15. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!