Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti randiznátok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti randiznátok vagy járnátok egy ilyen lánnyal?

2017. jan. 15. 18:37
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Nem, és nem azért mert nem szép, hanem ezért mert az, hogy ilyen zene klipjében szerepel és, abból, ahogy öltözik, pont a számomra taszító réteg tagja.
2017. jan. 15. 19:39
 22/45 A kérdező kommentje:
Gyönyörű az arca (a sminken túl) és van melle...
2017. jan. 15. 19:39
 23/45 anonim ***** válasza:
megnéznék rólad is egy képet kérdező, kíváncsi vagyok mire ez a szomorkodás, hogy te ilyen nő soha nem leszel. Fogadni merek, hogy semmi gond nincs veled.
2017. jan. 15. 19:40
 24/45 anonim ***** válasza:

"Gyönyörű az arca (a sminken túl) és van melle..."

És? Hosszú Katinka meg jó úszó. Mégsem akarsz Hosszú Katinka lenni. Miért pont ezt akarod elérni? Mi a célod?

2017. jan. 15. 19:43
 25/45 A kérdező kommentje:

Minden nő szép akar lenni, kitűnni a tömegből, igazából nincs különösebb magyarázat a miértre.

Én baromira nem tűnök ki, semmi nincs rajtam amitől szépnek érezném magam.

2017. jan. 15. 19:50
 26/45 anonim ***** válasza:
Ezért vagyok szingli, nincs videólejáccóm.
2017. jan. 15. 19:54
 27/45 anonim ***** válasza:

"Minden nő szép akar lenni, kitűnni a tömegből, igazából nincs különösebb magyarázat a miértre. "

Nem minden nő. Vannak nők, akik nem akarnak kitűnni, csak a kiszemeltnek akarnak tetszeni. Vagy saját maguknak.

Magyarázat mindenre van, maximum nem tudod. Ha pedig nem tudod valamivel kapcsolatban a motivációd, akkor nem fog összejönni a dolog és nem is érdemes csinálnod. Nálad valószínűleg annyi a motiváció, hogy láttad a médiában, hogy ez van, ezért népszerű és jól kinéző akarsz lenni. Ezzel kb. el is jutottál a tucatkategóriába.

2017. jan. 15. 20:03
 28/45 A kérdező kommentje:

Nem tucatkategória akarok lenni csak szép.

A szépség nincs divathoz kötve.

Nem akarom a melleimet megplasztikázni, bár jó lenne ha nagyobb lenne, műkörmöt sem akarok meg kilós vakolatot.

2017. jan. 15. 20:08
 29/45 anonim ***** válasza:
Küldj már egy képet, már tényleg kíváncsi vagyok rád!
2017. jan. 15. 20:10
 30/45 anonim ***** válasza:

"Nem tucatkategória akarok lenni csak szép.

A szépség nincs divathoz kötve. "

Ha CSAK szép akarsz lenni, akkor tucat akarsz lenni. Ha NEM TUDOD megmondani, hogy miért akarsz szép lenni, akkor tucat vagy.

Ha feltennéd ezt a kérdést tizenéves csajoknak, akkor ugyanazt válaszolnák, mint te. Akkor szerinted ez nem tucat gondolkodás?

2017. jan. 15. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!