Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen szerintetek ez a testalkat? Randiznátok/járnátok a hölggyel, vagy teljesen kizárt? Őszinte válaszokat szeretnék!
Mit gondoltok erről a testalkatról? Mutatkoznátok az illetővel pl. strandon, vagy szégyellni való inkább? Melyik a zavaróbb: a vastag comb, vagy kar? Sportolnátok a lánnyal együtt, ha ez motiválná abban, hogy jobban nézzen ki? Milyen gyakorlatokat ajánlanátok ezek eltüntetésére?
(A kép 164cm-es személyt ábrázol.)
Kérlek írjátok le, hogy hány évesek vagytok és nektek milyen a testalkatotok! Köszi szépen előre is!
Engem nem zavarna, de ha szeretne velem sportolni akkor szívesen mennék vele
Amúgy meg miért szégyellnék mutatkozni vele ha a barátnőm lenne
az alakomról tudok privátban képet küldeni
22/f
Szerintem ez elég gáz: zsíros vagy nagyon. Ez tényleg csak akkor elfogadható ha már szültél és elmúltál 40.
És ne nekem kelljen már motiválnom valakit hogy belássa hogy fitten, egézségesen mennyivel jobb életet lehet élni.
Ez az test ferfibe igy nez ki kb.(bal oldali);
Kicsit punyhadt testalkat, en nem mondanam dagadtnak, de vekonynak sem. Viszont egy kis edzes es egeszsegesebb etrend nem art, mert a kesobbiekben rosszabb lehet(pl. gyerek utan)
hasonló alakja van a barátnőmnek én szeretem így is, szóval miért ne lehetne vele mutatkozni? ő mondjuk csak 158 centi :) de szerintem nincs semmi gond ezzel az alakkal...akit meg zavar ne nézze :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!