Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok egy olyan férfival, aki helyes ugyan, de látható, hogy "nem hasonlóak a céljaitok? "
"Diplomás vagyok, így az az elvárásom, hogy a párom is rendelkezzen felsőfokú végzettséggel"
És ha neked puncid van, azt is elvárod, hogy pasidnak is puncija legyen?
Mellesleg a diploma az mérnök, infós, vagy orvos, esetleg gyógyszerész, ha nem ilyened van, inkább maradj csendben...
#6 Villamosmérnök és gazdaságinformatikus vagyok.
szerintem az iskolázottság annyira nem számít,sokkal többet ér az ki mit vesz el az élettől.Ki kit tapos el az útjából :D én pl nem tudok tisztelni valakit,és nem is fogok soha azért mert elvégez egy iskolát,mit számít az? főleg egy nőt,már bocs
mert azt vettem észre sokukon egyáltalán nem észrevehető.....bár okosabbak lennének az embere akik tanultak,de nagyon nem ez van,max az arcuk nő.
egyébként meg a végzettségedről hazudhatsz amíg érzelmi szálakkal nem bolondítod magadba :D
aztán meg elfogadja kénytelen lesz.
de ez csak tipp trükk
ha nem megy az egyenes úton,hát vágj utat magad,ez az élet.
Az igazán kivételes ember bárhol az lesz,bárhol maga alá szorít bárkit mindentől függetlenül :D és mindenhol győztesként vonul
és ez ami kiemel mások közül.
na de ezek csak érdekességek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!