Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti randiznátok vagy járnátok egy ilyen lánnyal?
ez komolykérdés?!
ki mondana nemet egy ilyen csajra?
ez a kopasz csávó egy lány ?
Jól sikerült a műtét :)
Ha személyiség terén passzolnánk, akkor járnék vele. Ha nem, akkor csak egyéjszakás lenne.
#12: Szokd meg, itt ha felrak magáról egy képet egy ronda csaj, istenítik, mert látják a lehetőséget. Aki meg jól néz ki, az csak ribizli lehet.
Na ez az, hogy ilyen csaj mindenkinek kéne.
Én ilyen a büdös életbe soha nem leszek, hiába vagyok vékony...
Azért az erős túlzás, hogy mindenkinek, de elég sok pasinak. Ezzel nincs is semmi gond. A gond ott kezdődik, hogy amíg a pasik maximum szexelnének vele párszor, ha rossz a személyisége, addig a nők évekig megalázkodnának egy Brad Pitt kaliberű pasinak.
Miért akarsz ilyen lenni? Minden pasinak kelleni akarsz?
Nekem egy alkalomra se kéne ez a típus, egyszerűen irritál ahogy van.
Kérdező, mi is a bajod azzal, hogy nem leszel ilyen (milyen?)? Olyan akarsz lenni, aki trófeának jó csak?
Furcsa dolog ez az anti-felszínes előítélet. Ha egy csaj divatos és modell szintű, akkor az csak buta lehet? Aki pedig kevésbé szép, az csak okos?
Az égvilágon semmi garancia nincs arra, hogy ez a csaj nem okos és nincs több diplomája. Ahogy a buszon lévő kócos és pattanásos csajnál sincs semmi garancia, hogy képben van bármivel is kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!