Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Járnátok egy ilyen lánnyal komolyan?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy nem jàrnátok olyan csajjal, aki sok pasival volt már együtt, vagy párkapcsolaton kívül is szexelt (mármint nem megcsalás, hanem egyéjszakás vagy szexkapcsolat). Ez miért van?
2018. jún. 29. 21:46
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
38%
Mert az osszes egy foldhozragadt,1800-as evekbeli gondolkodasmoddal rendelkezo szerencsetlen.
2018. jún. 29. 21:51
 2/37 anonim ***** válasza:
59%

Nem tudnám komolyan venni, ha olyan könnyen kapható akkor csak tárgyként tudnék én is tekinteni rá nem társként.

Asszem ezért

2018. jún. 29. 21:51
 3/37 anonim ***** válasza:
52%
Nem járnék. Nem vonzanak a komolytalan erkölcsű nők. Számomra már az is zavaró, ha érzelmi összezavaraodottságában lefekszik mondjuk egy kollégájával egy nő a hosszú kapcsolata után, arra hivatkozva, hogy szeretethiány és összezavarodottság jellemezte akkor. Ez számomra nem fér bele. Korábbi életét tekintve csakis komoly kapcsolatban élő nővel jönnék össze.
2018. jún. 29. 21:53
 4/37 anonim ***** válasza:
85%
Remelem a valaszolok is ugyanezt nyujtjak a nonek.
2018. jún. 29. 21:55
 5/37 anonim ***** válasza:
65%
#4: alap.
2018. jún. 29. 21:56
 6/37 anonim ***** válasza:
89%
Nem azért, mert nőként csinált ilyet, hanem mert ez a viselkedési forma számomra idegen. Mind férfiban, mind nőben. Szóval nálam nem mész sokra a "nemi diszkrimináció" kártyával.
2018. jún. 29. 21:56
 7/37 anonim ***** válasza:
36%

Én azért nem mert nekem közel sem ilyen egyszerű... Hiába keresek szexet, szinte mindig le vagyok rázva. Ő pedig felmegy bárhová, kissé lazábban áll a dolgokhoz és máris ugranak jó a pasik, neki elég válogatnia.

Nekem sem lenne kb. semmi gondom, ha ugyanilyen bonyolult lenne és nem kellene vért izzadni mire egy áltagos lány összejön, de mivel nem így van ezért zavarna, ennyi.

2018. jún. 29. 21:57
 8/37 anonim ***** válasza:
65%
Én járnék..
2018. jún. 29. 22:00
 9/37 A kérdező kommentje:

De ez tök fura.

Azért érdekelt a kérdés, mert egy fiatal felnőtt lány vagyok. Volt már szexkapcsolatom és egyéjszakásom is, de amikor párkapcsolatban vagyok, tök hűséges vagyok. Nyilván megválogatom azokat is, akikkel lefekszem. Privátban kaptam olyat, hogy aki szereti a szexet, hiába van párkapcsolatban, minden csávóra rá fog menni. De szerintem ez butaság. Kb. fele-fele arányban vannak a barátnőim között olyan lányok, akik megcsalják a párjukat és olyan lányok, akiknek volt már nem párkapcsolati partnerük, de amikor volt pasijuk, sosem kúrtak félre. Engem mondjuk még nem dobott srác azért, mert sok partnerem volt, mondjuk általában nem is kérdezik, de tuti kiakadnék, ha emiatt dobnának.

2018. jún. 29. 22:06
 10/37 anonim ***** válasza:
90%
gáz dolog a szexkapcsolat és az egyéjszakás is. mai világba már nem divat ez
2018. jún. 29. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!