Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Járnátok egy ilyen lánnyal komolyan?
Nem tudnám komolyan venni, ha olyan könnyen kapható akkor csak tárgyként tudnék én is tekinteni rá nem társként.
Asszem ezért
Én azért nem mert nekem közel sem ilyen egyszerű... Hiába keresek szexet, szinte mindig le vagyok rázva. Ő pedig felmegy bárhová, kissé lazábban áll a dolgokhoz és máris ugranak jó a pasik, neki elég válogatnia.
Nekem sem lenne kb. semmi gondom, ha ugyanilyen bonyolult lenne és nem kellene vért izzadni mire egy áltagos lány összejön, de mivel nem így van ezért zavarna, ennyi.
De ez tök fura.
Azért érdekelt a kérdés, mert egy fiatal felnőtt lány vagyok. Volt már szexkapcsolatom és egyéjszakásom is, de amikor párkapcsolatban vagyok, tök hűséges vagyok. Nyilván megválogatom azokat is, akikkel lefekszem. Privátban kaptam olyat, hogy aki szereti a szexet, hiába van párkapcsolatban, minden csávóra rá fog menni. De szerintem ez butaság. Kb. fele-fele arányban vannak a barátnőim között olyan lányok, akik megcsalják a párjukat és olyan lányok, akiknek volt már nem párkapcsolati partnerük, de amikor volt pasijuk, sosem kúrtak félre. Engem mondjuk még nem dobott srác azért, mert sok partnerem volt, mondjuk általában nem is kérdezik, de tuti kiakadnék, ha emiatt dobnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!