Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Komolyan gondolja vajon? Tinder?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 hete tinderen párom lett egy srác. Egyből el is kezdtünk beszélni, nagyon hamar. Ő miskolcon dolgozik csütörtökig, én Debrecenbe vagyok egyetemen, néha hazajárok hétvégenként máshova. Csütörtökön, amikor hazajötttalálkoztunk úgy, hogy mindketten beszerveztünk még 1-1 barátunkat, így duplarandi lett. Ebből kavarás lett végül. Hazakísértek minket, nyilván akartak többet, de megelégedtek ennyivel.

Ez után újra keresnek minket azóta.

Barátnőmet elhívta a fiú, de az ő "fiúja" Úgyszintén debreceni. Én, aki már több ideje beszélget a sráccal még nem mentem el randira vele, mert nem hívott el. Ez az első egy "0. randi" volt.

Vajon el fog hívni? (Csütörtökön randiztunk, pénteken neki programja volt szombaton nekem, ma meg ugye már neki megint nem jó).

Emellett nem tudom mit akar, mert elég durván flörtöl. De megmondtam neki többször, hogyha csak arra játszik felesleges... és ennek ellenére ír. DE NEM HÍVOTT EL.

Illetve elhívott egy másik srác. Felhoztam neki, és mondta, hogy nem szeretné, ha ezzel a sráccal "szórakoznék". Dehát ő még el se hívott egy igazi randira....

Mit kéne csinálnom? Szerintetek ő mit akar?

2018. jún. 3. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:
57%
Csütörtökön volt a randitok, a következő két nap felváltva nem volt jó nektek, ma pedig vasárnap van. Semmi különös nincs ebbrn, előttetek áll a jövő hét, ha valóban ír és flörtöl egyértelmű, hogy el fog hívni, de most a hétvége nem alakult úgy. De én is azt mondom, hogy ne szórakozz vele, ha nem akarsz rá várni, inkább küldd el és menj a másik sráchoz. Viszont ha fontos neked, nem értem miért nem tudsz rá várni.
2018. jún. 3. 18:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Mert tartok tőle, hogy "csak azt akarja". Én pedig csak arra nem vagyok vevő.

A másik nem fontos, ő már kicsit jobban.

Inkább attól tartok, hogy ő szórakozik velem.

De én elmondtam neki, hogyha csak ennyi a célja, akkor tényleg hagyjon. Már nem 1x mondtam neki, de még mindig beszélünk. Szóval majd alakul.

Igazad van. Most a terv az, hogy várok a héten.

De tényleg tartok a szándékaitól.

2018. jún. 3. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!