Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan kérdezem, hogyan kell randizni?
25 vagyok, nemigazán randiztam eddig, csak párat, de azok se voltak sikeresek.
Hogyan kell randizni? Helyszínt, viselkedés, akár még bevált szövegeket is elfogadok, bármit.
Első randin mit kell csinálnom, illetve a másodikon mit kell?
Végre a segítségetekkel hadd tudjam meg, hogy kell?
Debreceni vagyok, ha valakit érdekel ( helyszín szempontjából, ha tud ajánlani)
Bevált szöveg? Szerinted egyforma minden nő/férfi? Vagy vannak erre sablonok?
A farkasok neveltek fel vagy jártál közösségekbe? Megannyi kínzó kérdés.
A randizás egymás megismeréséről szólnak. (jobb helyeken) Beszélgettek egy meghitt helyen (kávézó, cukrászda, park stb) A cél az hogy minél jobban érezzétek magatokat. Legyél humoros, laza. Mert egy feszült, merev randi rémálom.
Második és a többi randin is ugyanez a helyzet.
természetesség, ez a legjobb tanácsom.
a helyszín meg nem annyira fontos, a piac utcán sok a kávézó, bármelyik jó. a bariót szeretem, mert kinti sátoros része is van.
még pár dolog, ami eszembe jut:
1. megfelelő választás. ha tökjó fej lennél az egyik embernek, attól még a másikat hidegen hagyhatod.
2. hagyni megfelelő teret. ne látsszon rajtad, mennyire szeretnél már egy nőt (persze flegmázni ugyanígy nem tanácsos).
3. légy nyitott. nem arról van szó, hogy tetszeniük kell a ronda, kövér, alpári nőknek. hanem ha valami furát hallasz, akkor inkább kérdezgesd róla, hogy bele tudd élni magad a helyzetébe.
4. akármilyen prózai, a gyakorlás jót tesz. nőnek is, férfinak is. nem kell felturbózni az elvárásokat, hogy most életed nőjével találkozol, és csókolózni is fogtok.
személyesen (mikor randiztam), nekem az volt a legjobb hozzáállás, hogy eltöltsek valakivel kellemesen 1-2, pár órát, és hogy jobban megismerjem az embereket.
lehet, hogy úgy érzed, tök csalódás volt. de idővel könnyebb lesz.
ha még van kérdésed, szívesen válaszolok.
N
Pl. a csók helyzet, mikor, hogyan?
Filmeket nézzek, az miért jó?:D
Ha jut még eszedbe valami, azt szívesen fogadom :)
A csókra mondják, hogy hát úgyis jön magától. De ez mit jelent? Hogyan kell megteremteni a helyzetet ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!