Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg létezik olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik olyan, hogy nyíltan kimondott szexuális ajánlatra kaphatók a nők? Helyszíntől függetlenül? Diszkóban ez megy? Ezt most komolyan kérdezem, én mondjuk nem mernék így nyitni. Nők és férfiak kérném a véleményüket kor/nem. Köszönöm 27F

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Egy-két pofon és hosszú-hosszú kísérletezgetés után nyilván rá lehet jönni a dolog nyitjára, én mondjuk azért nem mernék próbálkozni... 22F
2010. jún. 21. 19:24
 2/12 anonim ***** válasza:
valszeg ezért nincs barátnőd 22 évesen (ha van akkor is csúnya) és ezért döglessz itt ezen az oldalon.
2010. jún. 21. 19:27
 3/12 anonim ***** válasza:

19:27

Ezen még gondolkozom. De szerintem mindennél jobban ismerem a te fajtádat, mert közületek kerültem ki. És lettem a kutyák királya.

2010. jún. 21. 19:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Előző, a döglesz egy "sz".
2010. jún. 21. 19:31
 5/12 anonim ***** válasza:
nálatok otthon biztos, hogy úgy van.
2010. jún. 21. 19:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Én nem tartom magam kutyának. Te a kutyák királyának nevezed magad? Kakas a szarkupacon? Egészségedre. Én egy egészséges embernek tartom magam, kiegyensúlyozott szexuális élettel. Felőlem akár alibaba meg a 40 rabló is lehetsz, leszarlak.
2010. jún. 21. 19:32
 7/12 A kérdező kommentje:

Értelmes válasz?

Nem pedig a másikkal való foglalatoskodás?

Hölgyek?

Macsó férfiak?

2010. jún. 21. 19:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Vannak csajok akiket rá lehet venni néhány perc jópofizással bármire, de ha benned ez a kérdés felmerül, akkor nyilván képtelen vagy erre, vagy mire odaérsz már dugják a csajt.
2010. jún. 21. 19:34
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem kell lepontozni a 19:34-est jól beszél, majdnem

Az eleje jó, folytatva, senki nem mondta, sem valószínűsítette az erre vonatkozó képességet. Felmerült bennem, mert tök jó lenne, de valóban nem próbáltam még, de ez nem jelenti az eleve veszteséget, ahogyan te ezt előtérbe helyezted.

Te "képes" vagy rá? Szokásod, vagy az "úgy gondolom, hogy..." elvet vallod?

2010. jún. 21. 19:38
 10/12 A kérdező kommentje:
naaaaaaaaa???????????
2010. jún. 21. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!