Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan, hogy nyíltan kimondott szexuális ajánlatra kaphatók a nők? Helyszíntől függetlenül? Diszkóban ez megy? Ezt most komolyan kérdezem, én mondjuk nem mernék így nyitni. Nők és férfiak kérném a véleményüket kor/nem. Köszönöm 27F
19.34 vagyok
nem kell a naaaaaaaa, nem voltam itt.
nem "erőfitoktatás" volt, hogy bezzeg én dejóvagyok te meg egy szar vagy. szó sincs erről. úgy értettem, hogy bizony össze kell szedni egy kis gyakorlatot mielőtt el tudsz úgy beszélgetni egy lánnyal hogy szobára menjen veled. 27 évesen ha eddig nem próbáltál aktívan szexre játszva csajozni akkor már nem is nagyon fog működni. amúgy ezalatt nem az undorító perverz nyomulást értem.
vannak csajok és vannak helyzetek, beszélgetések, amikben benne van a heves egyéjszakás folytatás. Nem mondom, hogy minden 10 méteren szembe jön olyan nő, akivel ezt meg lehet játszani, de azért akad jópár.
Amúgy semmilyen adott tanács nem lehet elég, MINDEN a partnertől és a szituációtól függ. Próbálkozz, csak ennyit tanácsolok.
Volt egyéjszakás kalandom, több is.
A lényegi kérdés az volt, hogyan lehet viszonylag gyorsan, hamar, rövid idő alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!