Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat a fiúkat/férfiakat kérdezem, akiknek még mindig nem jött össze semmi. Kb hány lánynál próbálkoztatok komolyan eddig?
Ez attól függ, mit nevezünk komoly próbálkozásnak.
De amit én komoly próbálkozásnak tartok (megpróbálom randira hívni), az több, mint 100 (pontos statisztikám is van), ebből 1-el lett kapcsolatom.
13.19
És ha valaki ezeket nem képes megszerezni, akkor mi van?! Undorító ez az egész hozzáállás, ami a tiéd és másoké is ebben a témában. És ha valakinek ilyen problémája van, akkor ugyan miért ne lenne joga leírni9 mindezeket?
Kedves 7. válaszoló!
Ha jól nézel ki/gazdag vagy, biztosan. Ha ezek közül egyik sem igaz, akkor szinte "vért izzadsz", mire összehozol egy normális kapcsolatot.
Az az undorító, hogy lenézel másokat, akiknek ez nem megy4 És az meg pláne, hogy lassan már el se lehet mondani egyetlen embernek sem itt a panaszát, mert jön a "töketlen, lúzer, balf...sz2 és hasonló megjegyzések áradata. És persze az is, hogy aki ehhez sem ért, az hogyan boldogul el az életben.
Ehhez annyit, hogy végeztem Főiskolát, illetve OKJ-s tanfolyamot, beszélek több nyelven is, dolgoztam már eddigi életem során legalább féltucat munkahelyen, de mindezek teljesen függetlenek a csajozástól.Semmilyen hatással nem vagyok rájuk, ami a vonzódást illeti.Az i9s csoda, hogy egyáltalán egy minimális ideig volt barátnőm.És ezek után még fogjam is be a számat, mintha minden a legnagyobb rendben lenne...
Hát nem, azt azért már nem teszem.
Egyébként sokkal több embernek okoz ez gondot, mint elsőre látszik, csak sokan inkább hallgatnak, mert nincs kedvük, hogy mások kioktassák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!