Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek a kemény kezű, maszkulin férfiakat?
Akik elég flegmák, agresszívek, dominánsak, a fellépésük erőt sugároz és ugyanakkor védelmezők, bevédenek, ha kell és lehet rájuk számítani egy élesebb helyzetben, de nem azok a tipikus "jófiúk" a törvénynek nem mindig a jó oldalán vannak.
Ha titeket is helyre tesz néha, az bejön nektek? Ha hülyén viselkedtek és nem mutattok tiszteletet a férfi iránt akkor lerendez.
Az ilyen tesztoszterontól fűtött "vállalkozó" típusra gondolok.
Bejön ez a stílus?
Szeretem ha egy férfi határozott,magabiztos.
De ne essünk át a ló túloldalára..
"Ha titeket is helyre tesz néha, az bejön nektek? Ha hülyén viselkedtek és nem mutattok tiszteletet a férfi iránt akkor lerendez."
Ezalatt mégis mit értesz?Hogy szétveri a fejem?Mert kb ez ugrik be erről.
És nem,nekem ez nem tetszik.
Miről duáltok????
Hejretennni a csajt nemazt jelenti hogy szétverem a fejét... Holéltek ti??? vagy nemtudni érteni magyar????
A kérdezőúgyértette hogy rászolni ha hp módon viselkedik vagy valami. Mert ha a csajnak nemszólsz hajlamosak nagyon elszemtelenedni, Menne a délig alvás aztán ha enni akarsz rendelj pizzát meg elkurnák a havi fizut 2 nap alatt tisztelet a kivételnek. Volt olyan (egyébként csinos igényes) csaj akihez felmentem és fellébresztettem (Du 2 órakor) és vagy 6 váltás ruha volt szanaszét dobálva a szobályában, nem nem vertem agyonn bézbózütővel ostobák, de fogtam kiszelöztettem a lakást és montam neki hogy addig rámolja el a cuccait, mert tiszta szutyok az egész.....
Én értem a magyart.Te írni is tudod?
Egyébként van kezecskéd,csinálj magadnak kaját,időnként a férfi is kibírhatja ezt.A nő nem csak egy szolga,aki arra van teremtve,hogy a férfi kedve szerint ugráljon.A takarításban is belehet ám időnként segíteni.;)
Nekem azzal nincs bajom,ha szól,hogy figyeljek már erre vagy arra oda,de mindezt ne bunkó,flegma módon tegye..
A kérezdő mondatáról pedig tényleg ez jutott eszembe amit leírtam..Valami ordibálós vadállat.
Első voltam.
Flegma, agresszív, domináns, helyre tesz néha, törvénynek nem mindig a jó oldalán áll, lerendez: ezek nagyon nem tetszenek. Ilyen férfi SOHA nem kellene.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!