Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretik a nők az érzelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretik a nők az érzelmes férfiakat? (a nem nyálas-érzelmes)

Figyelt kérdés
pl el tud valaki érzékenyülni egy olyan témájú filmen(pl a harc szelleme),vagy beteg gyerekeket látva,vagy hasonló.
2012. júl. 26. 19:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azért legyen annyira erős, hogy a beteg gyerekeket látva ne érzékenyüljön el. A filmet nem ismerem.
2012. júl. 26. 20:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Nőtől függ.
2012. júl. 26. 20:04
 3/12 A kérdező kommentje:
A film végül is arról szól,hogy van egy nő,aki szül egy autista gyereket,aki a történetben valamenyit fejlődik,de meg nem gyógyul,közben,amire a gyereke kb 16 éves lesz, a nő egy daganatos megbetegedést kap el,amihez drága gyógyszerek,és kemoterápia kell,de nincs pénzük nagyon rá.
2012. júl. 26. 20:10
 4/12 A kérdező kommentje:
a gyerek dolog meg nem sírás,csak agyalás,és sajnálás
2012. júl. 26. 20:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: én nagyon "nem érzékeny" nőként is együtt tudok érezni a beteg gyerekekkel, vagy őket nevelőkkel.

Szóval, ez pozitívum. Általában az hat hideg zuhanyként egy nőre (és egy normális férfira is), ha valaki beteg gyereket látva mondjuk morbid viccekbe kezd, vagy bunkóskodik.

Pedig én nem vagyok ám érzékenykedő, elérzékenyülő típus, és a túlságosan "érzékeny" férfiak sem jönnek be.

De ezt ki kell fejtenem (már sokszor meséltem, sokaknak).

- Ha úgy érzékeny, hogy hisztis, saját magára érzékeny, sértődős, nyafogó, oda kell figyelni a "pici lelkére"- akkor nem jön be! De ilyen lehet egy "macsó" is, egy "anyuci kedvence", stb.

- Ha emberi érzései vannak, az nagyon is jó! Emellett megértő, együttérző, odaadó, stb. :)

2012. júl. 26. 20:28
 6/12 anonim ***** válasza:

Még jobban kifejtve: vannak a negatívan érzékeny fiúk. Akiket akaratlanul is megbántasz mindennel, akik folyton maguk alatt vannak, semmi sem jó, folyton hárítanak, nyafognak, és mindenért a "gonosz világot", vagy a "gonosz nőket" okolják. Ők simán gyengék, és önzők. Itt gyk-n is van belőlük bőven, ők azok, akik "rendes, kedves fiúként" írják le magukat: valójában valószínűleg hisztisek, piszkálódok, stb.

És vannak az elég önbizalommal, önérzettel rendelkező, önmagukkal elégedett, önmagukat szerető emberek- akik képesek másokat is szeretni, és önzetlenül tenni értük. Együttérezni, valóban kedvesnek lenni, és alkalomadtán meghatódni.

A kettő két ellentétes kategória! :) Ha utóbbiba tartozol, örülj neki. :)

2012. júl. 26. 20:31
 7/12 A kérdező kommentje:
őszintén szólva a 2. áll hozzám közelebb, azon kívül,hogy magamat nem teljesen szeretem,csak mértékkel.
2012. júl. 26. 21:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is megsajnálom a beteg gyerekeket, meg a tehetetlen, szegény embereket. Olyan filmeket viszont nem szeretek nézni, ami ilyen témában készült.(Lehet, hogy nem "szeretés" kérdése.)
2012. júl. 26. 21:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Azt, hogy magadat szereted, csupán az egészséges elfogadásra, önszeretetre értettem, természetesen nyitottsággal, fejlődési készséggel. Nem önzést értettem alatta.

Mind szeretjük magunkat, csak az a különbség, hogy aki elégedetlen magával, az közben "utálja" is, talán bünteti is, vagy talán a többieket bünteti emiatt, de valójában ő is amiatt szenved, mert "szereti" önmagát, csak nem tudja, hogyan kell jól csinálni. :)

Az viszont, hogy szereted önmagad, nem hátráltatja, hanem segíti, hogy másokat is szeretni tudj. :)

2012. júl. 26. 21:11
 10/12 A kérdező kommentje:
A történet másik vonala van csak feltüntetve a borítón,mert hogy az autisták egy része hajlamos arra,hogy egyes dolgokban kivételesen ügyesek legyenek,ő meg verekedni tanult meg a tvből 2 filmből.de valahogy sokkal ...nagyobb hatással volt rám legalábbis a film háttértörténete,mint a bunyók.
2012. júl. 26. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!