Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretik a nők az érzelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretik a nők az érzelmes férfiakat? (a nem nyálas-érzelmes)

Figyelt kérdés
pl el tud valaki érzékenyülni egy olyan témájú filmen(pl a harc szelleme),vagy beteg gyerekeket látva,vagy hasonló.
2012. júl. 26. 19:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A férfiak is meg szoktak hatódni. Még a nagy "harcosok" is. Csak ők "észrevétlenebbül" teszik, pedig itt zajlik a szemünk előtt a dolog!

Gondolj csak bele: győzelemnél, vagy ha segítenek valakin, látnak egy elesett embert.

Vagy akár a sportban, hogy meg tudnak hatódni! Ezek emberi érzések. :)

2012. júl. 26. 21:23
 12/12 anonim válasza:
Szia! Én úgy tapasztaltam a koleszban, a legtöbben szeretik és egyből vonzódnak is hozzám, pedig nem vagyok kigyúrt vagy valami, sőt egy kis hájam (de nem sok!). De vannak olyanok akik a kemény, vasgyúró, verekedős izompacsirtákat szeretik és van aki mindkettőt. Sőt egy páran nagyon szeretik, ha egy fiú nem túl férfias témákról mélyen elbeszélget 2-3 csajjal (pl. ezotéria, sztárok) és szeretik a tanárok kipletykálását is, mert ezektől a témáktól jobban feloldódnak és így nem a nemi vonzalmat, hanem a nemtelen barátságot erősíti, aztán mikor már jól összebarátkoztunk, lehet utalni a nemi vonzalmi dolgokra is.
2012. júl. 27. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!