Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azokat a fiúkat/férfiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat a fiúkat/férfiakat kérdezem, akiknek még mindig nem jött össze semmi. Kb hány lánynál próbálkoztatok komolyan eddig?

Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 13:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom mmi bajod van a hozzászólássommal akkor sem.Nem balf@szoztalak le...továbbra is azt gondolom, hogy 0 önismereted van. Azt meg honnan szeded ,hogy lenézem ezeket az embereket. Ez is azt mutatja, hogy előre eldöntöd magadban a többi emberről a dolgokat. 24F
2012. okt. 24. 13:58
 12/19 anonim ***** válasza:

szerintem se írt semmi rosszat, csak sokan egyből támadásnak veszitek, csak egy tanácsot írt le, ha nem rézed h rád igaz ne vedd magadra, de mivel így besértődtél, valószínű, hgy igaznak érzed.

Én emgértem azt is akinek nehezen sikerül, de tényleg nem siránkozni kéne, hanem ha valahogy nem működik akkor stratégiát váltani, és fejleszteni a személyiséged.

2012. okt. 24. 14:09
 13/19 anonim ***** válasza:
58%

Ezen a fórumon rendre lenézik azokat, akiknek ilyen jellegű problémáik vannak és semmilyen kíméletben nem részesülnek. Akkor 0 az önismeretem, na és? Ha már itt tartunk, akkor elmagyarázhatnád, hogy mindez hogy jön a barátnőszerzéshez. Talán jobban meg tudom saccolni, kinél lehet esélyem és kinél nem?

Ami engem illet, már elmentem több pszichológushoz is, azok is annyit érnek, mint halottnak a homlokcsók.

Egyébként pedig rengeteg olyan kapcsolatot, látok, amik úgy jöttek létre, hogy x-t bemutatták y-nak és megismerték egymást, aztán összejöttek. szerencséjük volt, mert voltak közös ismerőseik és megvolt köztük az egymás iránti vonzódás is. Ezzel szemben, ha valakinek minimális az ismeretségi köre és olyan helyen lakik, ahol zárkózottak az emberek illetve nagyon erősen dominál, hogy 2mit tudsz felmutatni", akkor nagyon komoly nehézségekkel szembesül.

Azért lettem dühös, mert lassan már nem is lesz ide, a Szerelem, szex rovatba bármilyen nehézséggel kapcsolatos kérdést írni, mert azonnal leugatják az embert, valódi, hasznos tanácsot pedig csak elvétve kap. Ehelyett "gyúrd ki magad, legyen új frizurád és ruháid" és társai.

Akik e téren nehézségekkel küszködnek, azok nagyon gyakran értelmes és értékes emberek, nem pedig ápolatlan, idétlen viselkedésű alakok lógó cipőfűzővel, mint az amcsi filmekben ábrázolják őket.

2012. okt. 24. 14:22
 14/19 anonim ***** válasza:
"lesz" helyett "lehet"
2012. okt. 24. 14:25
 15/19 anonim ***** válasza:

eddig kb 20ból 1-2 ami vmennyire sikerült, de semmi extra

f19

2012. okt. 24. 14:28
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

12 lány hívtam eddig el randira, abból 2-be nagyon szerelmes is voltam.. 0-aki eljött velem...

20/f

2012. okt. 24. 15:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Pedig a gyúrd ki magad az igenis ó tanács. Itt most nem olyan szintre gondolok, ami már undorító, de gondolj bele mi vonzana egy nőt egy 45 kilós csont és bőr férfiban? Amúgy adtam neked tanácsot most is, de végül az lett, hogy te ugattál le engem:D:D Ha tényleg nem tudod, hogy az önismeretnek mi a köze a csajozáshoz akkor elárulom, hogy nagyon sok. De nem tudom van-e értelme folytatnom, mert úgy látom már nem vagy nyitott az új dolgokra, tanácsokra. Meg egyáltalán milyen tanácsra vársz? Önfejlesztés kell: testi és lelki. Ha pedig olyan helyen laksz ami nem "jó" akkor költözz el. Nincs rá pénz? Akkor spórolj rá, egy év alatt össze tud jönni annyi, hogy egy új helyen 1-2 hónapig kihúzod, aztán majd alakul valami. 24F
2012. okt. 24. 15:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Most már kíváncsivá tettél, úgyhogy jöjjenek azok a tanácsok! De nem is értem, hogy miért csodálkozol ezen, hogy így kiakadtam. Ha az ember le meri írni ide a problémáit, akkor azonnal kapja az áldást. Ráadásul minden ember sablonokban gondolkodik és te is, csak nem veszed észre. 45 kilós szakadt fickót írtál. Én 180 cm vagyok és 80 kg, szerintem ez átlagosnak számít.Nem duzzadnak az izmaim, de nem is fúj el a szél. Erre is gondoltam többek között, amikor írtam a sablonképet az emberek elképzeléseiről azokról, akik nem kellenek a nőknek.

nekem pl. senki nem tudta még megmondani, miért nem érdeklem őket. Ez van.

Sokkal összetettebb és bonyolultabb ez a dolog annál, mint ahogyan néhányan itt gondolják.

2012. okt. 24. 16:42
 19/19 anonim ***** válasza:
1-nél.
2012. okt. 25. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!