Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Komolyan kérdezem: hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan kérdezem: hogy lehet, hogy még ő szakít? Átvert, hazudott!

Figyelt kérdés

30+ mindketten. Négy évig voltunk kapcsolatban egymással,de úgy ismerkedtünk meg,hogy szüzek vagyunk mindketten,és a házasságig tartani is fogjuk. Nekünk ez fontos volt. Érintetlen egyikünk se volt,pettingeltünk már előtte és egymással is,de élesben sosem. Én nő vagyok,hittem neki,hogy kifogtam egy ilyen ritka férfit,aki megtartotta a szüzességét.

Ne a mai világból induljatok ki,és nem kérek olyan válaszokat,hogy minek az,meg nem fontos,meg ne fújjam fel! Nekem IGENIS fontos!

Mert ha én meg tudtam tartani idáig,akkor én is ilyet szerettem volna társamként.

Nemrég beszéltem az exével. Nem veszekedtünk,intelligens nő. Elmondott minden titkukat. Hogy látja,hogy már házasodni készülünk,vigyázzak,tudnom kell egy-két dologról. Nagyon nem szűz,sőt őt annyira ronggyá kefélte,hogy megutálta a szexet,átmenetileg frigiddé vált. Sokszor érzelmileg zsarolta a szexért. Már régen ismert,hogy új párja van az én párom,azaz az ő exe óta,és elvileg ő rakta össze újra,sok idő kellett hozzá.

Összeomlottam,kérdőre vontam a páromat. Ő először elhordott mindennek nagyon csúnyán,hogy hogy merészeltem beszélni az exével,majd bevallott mindent,hogy igaz. És még ő szakított velem azon nyomban. Azóta nem láttam,és esküvő előtt álltunk. Anyám és a családom ki van borulva,hogy menjek utána,bocsássak meg neki,már rég volt,ez nem fontos kérdés,stb.

Most itt vagyok összeomolva,és ezek a kérdések kavarognak bennem:

1. nekem igenis fontos a szüzesség kérdése,és átvert ebben a fontos kérdésben,miért kellene ezt elbagatellizálnom?

2. lehetőséget sem hagyott nekem,hogy én döntsek,hiszen én lettem átverve,még ő szakított,miért? És még ő mondja,hogy többet látni sem akar engem???? Mert kiderült számomra az igazság?

3. miért lehetett velem ilyen jó az ex? Tényleg szimpatikus,megnyerő volt. Egyéb okok miatt ők összejönni már tényleg nem fognak.

4. ti mit tennétek a helyemben?

2015. aug. 16. 16:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gyorsan felejtsd el ezeket a mániás dolgokat. Anélkül is elég bonyolult az élet. Most éppen képes lettél volna hozzámenni egy férfihez, akit egyáltalán nem ismersz. Nem nem az a baj, hogy hazudott. Annál sokkal nagyobb baj, hogy neki is van valami nagyon perverz mániája, hogy szűz lányt akar magának bármi áron. Egyáltalán nem érdekled te magad, csak a szüzességed. Ha nem változtatsz, ugyanilyen elmebetegeket vonzol majd be.
2015. aug. 16. 16:27
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon gyenge:DDDDD-)))))
2015. aug. 16. 16:29
 3/11 A kérdező kommentje:
Mi gyenge?
2015. aug. 16. 16:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Semmi képpen ne menj hozza és örülj hogy megszabadultál tőle.Az hogy ő szakított az meg tipikus gyávaság mert tudja hogy ő a rossz és menekül.

De mivel most már nem vagy szűz,így bármelyik férfi megfelelő lesz.:D

Vagy nem?

2015. aug. 16. 17:05
 5/11 A kérdező kommentje:

Szövegértésed hol marad?

Írtam,hogy házasságig. Stimm?

Házasság létrejött? Nem.

Szerinted szűz vagyok?

2015. aug. 16. 17:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha neked ez ennyire fontos dolog, tudta hogy az és direkt hazudott éveken keresztül, akkor felőlem mehetne amerre akar.
2015. aug. 16. 17:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

4 évig nem keféltetek? te milyen szektában élsz?

Hogyan Ne Élvezzük Az Életet Szekta?

2015. aug. 16. 22:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Utolso

Sirokkkkk :D :D

2015. aug. 17. 00:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyi konfliktuskezelés telik tőle, hogy először "elhord mindennek nagyon csúnyán", mindent letagad, aztán bevallja és szakít, akkor örülj neki, hogy nem házasodtatok össze. És ő szeretné meghatározni, kivel beszélhetsz???

Most biztos fáj a szakítás, meg kínos lehet a család előtt, de képzeld csak el, hogy fájna és milyen volna az együttélés az esküvő és néhány gyerek után.

2015. aug. 17. 15:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezért kell jól kiismerni a másikat házasság előtt. Nem attól lesz jó egy kapcsolat, hogy van testiség-vagy nincs, hanem az ŐSZINTESÉGTŐL és az igazi SZERETETtől.

Ezek után nem is akarnék egy ilyenhez hozzámenni. Ami azt illeti, ha petting volt, akkor már anniyra nem vagy "tiszta" TE sem. A családod pedig nem a Te érdekeidet nézi, ha ezek után azt mondják, hogy rohanj utána.Keress valakit, aki tényleg megbecsül és szeret és ne legyél "vak", legyen nyitva a szemed, mert úgy tűnik nem jó emberismerő vagy.

2015. aug. 18. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!