Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan tudnátok venni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan tudnátok venni egy olyan nőt aki a párjával él, de mellette társkeresőn keresi az igazit?

Figyelt kérdés
Nem jó a kapcsolata, de anyagi vagy kényelmi okokból fél/nem akar kilépni belőle csak azért hogy egyedül legyen. Úgy van vele, hogy azért mert már nem szerelmesek a párjával, nem fogja felforgatni a kényelmes mindennapjait. De ha megtalálná a szerelmet, az nyilván akkora motiváló erő lenne, hogy egyből kilépne a rossz kapcsolatból. Egy példa hogy értsétek: A nő a férfi lakásában lakik, megromlanak a dolgok, de a nő úgy van vele, hogy jobb ez az állóvíz, mint az hogy lelépjen, és az amúgy nem túl sok fizetését albérletre pazarolja. Ha megismerne egy férfit akiért érdemes ezt megtenni, akkor viszont tudna függetlenedni, tehát nem arról van szó hogy el akarja tartatni magát az új udvarlóval, vagy életképtelen, csak egyszerűen kényelmes ez a helyzet most neki.
2018. jún. 29. 16:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Szánalmas.
2018. jún. 29. 16:33
 2/12 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem ez így teljesen jogos. Manapság az ember a kényelmi verziót használja bár azért elég erősnek kell ahhoz is lenni hogy közbe az igazit keresed mármint úgy értem hogy ha még nincs is már kémia köztetek azért elég rossz lehet mindennap úgy a szemébe nézni,el menni mellette..stb szóval le a kalappal az én szememben nem elítélendő teljesen jogosan megértem. (voltam én is hasonló helyzetben annyi különbséggel hogy én nem ismerkedtem addig még nem lettem egyedülálló.)
2018. jún. 29. 16:34
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Jogos. A biztos szexet nem hagyja ott a semmiert.
2018. jún. 29. 16:37
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Ezzel abban az esetben nincs baj, ha a másik fél is tud erről (akinél épp a pi.csádat mereszted), hogy te nem szereted, meg közben keresed az igazit. De ha titokban csinálod, akkor az 1-es válaszolót idézném: szánalmas.
2018. jún. 29. 16:39
 5/12 anonim ***** válasza:
95%

"Nem jó a kapcsolata, de anyagi vagy kényelmi okokból fél/nem akar kilépni belőle" - magyarul: prostituálódik anyagi/kényelmi okokból.

Aki pedig olyan emberrel képes dugni, akit nem szeret, és akivel csak anyagi és/vagy kényelmi okok miatt van együtt, az egy végtelenül ócska prosti. Komolyan semmiképpen nem venném.

2018. jún. 29. 16:40
 6/12 anonim ***** válasza:
23%
Teljesen rendben van.
2018. jún. 29. 16:44
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát a rossz kapcsolat szerintem nem úgy szokott kinézni, hogy a nő gonosz módon ismerkedik, az őt imádó szerető párja háta mögött. Jelen esetben a férfi már kimondta hogy nem szerelmes, és nem szeretne komolyabb elköteleződést a nővel.
2018. jún. 29. 16:50
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Akkor megérdemlik egymást, de ettől még nem lesz jobb, elfogadhatóbb ez az egész.

2018. jún. 29. 16:55
 9/12 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
Nope.
2018. jún. 29. 17:11
 10/12 anonim ***** válasza:
25%
Ilyen fizetések mellett az ember elkorcsosul. Voltam és vagyok hasonló helyzetben. Sajnos.
2018. jún. 29. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!