Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet társkeresőn olyan lányt találni, aki komolyan is gondolja az ismerkedést? Van itt esetleg egy ilyen lány? 26F
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy mi a bajom mostanában, eléggé egyedül érzem már magam :) A baráti körömben lévő lányokkal nem tudnám elképzelni, hogy több is lehetne köztünk. Szóval így jutottam el a társkereső oldal gondolatáig. Szerintetek ?2011. febr. 18. 08:31
1/11 anonim válasza:
Szerintem van olyan aki komolyan gondolja. Ha nekem nem lenne barátom,lehet én is regisztrálnék. Bár régen gáznak tartottam, ez az igazság( merthogy tudok magamnak simán pasit fogni). De olyan városban ahol alig van szórakozási lehetőség,vagy ha van akkor tele van 15 évesekkel és ráadásul nincs is kivel menni bulizni már meggondolandó.
23 L
2/11 anonim válasza:
Biztosan lehet találni. Én is társkeresőn ismertem meg a Páromat, már másfél éve együtt vagyunk. Ő is 26 volt, amikor megismerkedtünk :)
3/11 anonim válasza:
Hát, tudod valamiért van egy előítélet a társkeresőkkel szemben, én meg is értem. Felmész oda, mert keresel valamit, és találsz egy olyat, aki szintén keres. Ez idáig oké, de ezerszer jobb,ha cél nélkül találod meg, a sors hoz össze. Szóval én nem hiszek benne.
5/11 A kérdező kommentje:
Szia!
írtam :)
2011. febr. 18. 15:31
7/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudj rám, kérlek.... :( hülye voltam.....
2011. febr. 27. 15:17
9/11 A kérdező kommentje:
tudom :D én is imádlak, nagyon, nagyon, nagyon :D :D
2011. márc. 9. 15:57
10/11 A kérdező kommentje:
Csak azt akarom mondani, hogy köszönöm, és azt hogy nagyon szeretlek :D :D
millió puszi és csók :D
2011. márc. 22. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!