Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkeresőn van a legkevesebb kamus lány?
sajnos rengeteg kamus lány van egyes társkeresőkön, akik csak önbizalom növelésre használják azt.
melyiken van a legkevesebb ilyen lány?
légyszives ne töröljétek a kérdést mert nem a reklámokra vagyok kíváncsi csak tanácsokat kérek.
a paratlan.hu-n pl rengeteg kamus nick van.
hány éves vagy? amúgy szerintem akárhol regisztrálsz mindenhol sok kamus ember van és ezt most nemtől függetlenül mondom. én lány vagyok én is gondolkodtam már hogy regisztrálok valahová de annyi a kamu hogy inkább nem is akarom megpróbálni.
17L
igazad van.
a pasik csak szórakoznak fenn, a lányok pedig az önbizalmukat próbálják növelni.
am 22 vagyok
élőben? buszmegállóra meg ilyenekre gondolsz?
nem hinném hogy örülnének a lányok ha utazás közben zaklatnám őket... szórakozni meg nem szoktam járni.
(különben sem egy szórakozóhelyen szeretném megismerni a leendő barátnőmet)
azok a kapcsolatok kikoptak sajnos. csak egy nagyon laza haveri kör van, de azon keresztül lehetetlen lenne ismerkedni.
ezért csak az internet maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!