Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkeresőn van a legkevesebb kamus lány?
sajnos rengeteg kamus lány van egyes társkeresőkön, akik csak önbizalom növelésre használják azt.
melyiken van a legkevesebb ilyen lány?
légyszives ne töröljétek a kérdést mert nem a reklámokra vagyok kíváncsi csak tanácsokat kérek.
a paratlan.hu-n pl rengeteg kamus nick van.
csak azt nem értem, hogy ezt miért akarod nekem megmagyarázni?
ez a te magánügyed. nem tartozik rám...
én is komoly kapcsolatot keresek, csak belátom azt hogy ha nem működik a dolog hosszabb távon, akkor nem kínzom sem magam sem a lányt.
viszont ha te ennyire tudod, hogy ki lesz az aki a sírig melletted marad, javasolni tudom, hogy nyiss egy telefonjósdát, és ezzel hülyére fogod keresni magad!
Bocsi, nem akartalak megbántani :)
igen, már ki tudom szűrni azt hogy ki nem jó hosszútávra. de sajna elég "speciális" helyzetben vagyok a mai világban...
ettől függetlenül tényleg sok kamus van, aki egónövelésre használja :P
A barátnőm is társkeresőn találta meg a párját,1 éve vannak együtt :) engem is rá akar venni,mert már kezd a helyzet kétségbeejtő lenni...:/
de beszélgetés alapján szerintem ki tudod szűrni a kamuzókat...
L/19
Utolsó! ebben teljesen igazad van,csak beszélgess és máris tudod kamus e vagy nem.De ha segitség kell szólj!!
33/N
Az igazság az, hogy én nő vagyok, de én is szórakozok már a társkereső oldalon.
Vannak prostik és vannak nők akik a komoly kapcsolatot akarnak, vannak akik lazát vagy leszbikusak. De nagyrészt szórakoznak!
A pasik nagy része k*urva, és szexkapcsolatra hajt, komolytalanok, beszólogatósak, vannak ronda kutyának sem kellő nyomulósak, akik évek óta párt keresnek.
Még annak idején leveleztem aránylag normális kinézetű, aránylag intelligens férfiakkal, de randi nem lett.
A nyomulós, nagyon csúnya balekok és fura arcok meg mindenképpen már találkozni akartak...
Szóval párt ne társkeresőn keressetek ha nők vagytok. Talán minden 100-dik normális, de én nem bízom meg bennük. Párszor ráfaragtam a sok fura alakra.
A komoly szándékú, normális helyes pasiknak megéri, találhatnak lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!