Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Járnátok egy ilyen lánnyal komolyan?
"Jó neked, ha te el tudod fogadni csak úgy, hogy valakivel randizol, aztán egyszer csak nem akar veled kapcsolatot."
Öhm... Srác vagyok. Szerinted, nem futottam még ilyenbe? Férfiként kb. egy hét után fel is akaszthatnád magad, mert a legtöbb csaj pont ezt csinálja. Igen, eltudom fogadni. Mégis mit csináljak, akasszam fel magam?
"Engem viszont érdekel miért, és még mindig nem tartom fairnek az olyan válaszokat, hogy "ha ennyi sráccal voltál úgyis meg fogsz csalni"."
Én meg nem tartom fair válasznak a:
- Hülytelek, aztán benyögöm a legyünk csak barátok szöveget.
- Nincs meg a kémia.
- Nekem nem a külső számít, de mivel nem nézel ki a legkirályabbul, ezért mégis az számít.
- Nem vagy 180, ezért hello.
- és még sorolhatnám, milyen szintű szövegeket.
És? Akkor mit szóljak? Keresek mást, ennyi. Olyat, akivel passzolok és nem egy idiota.
"Jó, mindegy. Felesleges veled vitatkoznom, úgy látom."
Efelett a válasz felett pedig tényleg olyan helyzetet írtak, ami tényleg nem fair. Ja, hogy azt nem te éled át, szóval akkor már nem is gáz?
Látod, minden válaszoddal egyre jobban alátámasztod azt az állításom, hogy nem találkoztam még ilyen kategóriában normális lánnyal. Olyan érzésem van, mintha egy tizenéves lázadó tinivel beszélgetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!