Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Járnátok egy ilyen lánnyal komolyan?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy nem jàrnátok olyan csajjal, aki sok pasival volt már együtt, vagy párkapcsolaton kívül is szexelt (mármint nem megcsalás, hanem egyéjszakás vagy szexkapcsolat). Ez miért van?
2018. jún. 29. 21:46
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy neked miért számít, milyen logika alapján nem kellesz valakinek. Nem kellesz, lépj tovább.
2018. jún. 30. 20:32
 32/37 A kérdező kommentje:
Gondolom neked sem számítana, ha egy csajnak csak a pénzed miatt kellenél. :)
2018. jún. 30. 20:50
 33/37 anonim ***** válasza:
Leírtam, hogy egy normális ilyen kategóriájú lányt sem láttam még. Kedves Kérdező szépen kiforgattad mások válaszát és nem is akartad őket felfogni. Leesett, hogy erősítetted a nem normális kategóriát?
2018. júl. 1. 02:10
 34/37 A kérdező kommentje:
Felfogtam, és nem kiforgattam, hanem rákérdeztem arra, ami érdekelt. Jó neked, ha te el tudod fogadni csak úgy, hogy valakivel randizol, aztán egyszer csak nem akar veled kapcsolatot. Engem viszont érdekel miért, és még mindig nem tartom fairnek az olyan válaszokat, hogy "ha ennyi sráccal voltál úgyis meg fogsz csalni". Merthogy kaptam ilyen választ is.
2018. júl. 1. 09:38
 35/37 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanolyan nonszensz, ha valakinek írsz pl. egy társkeresőn és válaszra sem méltat. De ha erre azt mondják a nők (vagyis a többségük), hogy fogadd el, lépj tovább, akkor bizony csinálják ezt ők is.
2018. júl. 1. 13:04
 36/37 A kérdező kommentje:
Jó, mindegy. Felesleges veled vitatkoznom, úgy látom.
2018. júl. 1. 13:33
 37/37 anonim ***** válasza:

"Jó neked, ha te el tudod fogadni csak úgy, hogy valakivel randizol, aztán egyszer csak nem akar veled kapcsolatot."

Öhm... Srác vagyok. Szerinted, nem futottam még ilyenbe? Férfiként kb. egy hét után fel is akaszthatnád magad, mert a legtöbb csaj pont ezt csinálja. Igen, eltudom fogadni. Mégis mit csináljak, akasszam fel magam?

"Engem viszont érdekel miért, és még mindig nem tartom fairnek az olyan válaszokat, hogy "ha ennyi sráccal voltál úgyis meg fogsz csalni"."

Én meg nem tartom fair válasznak a:

- Hülytelek, aztán benyögöm a legyünk csak barátok szöveget.

- Nincs meg a kémia.

- Nekem nem a külső számít, de mivel nem nézel ki a legkirályabbul, ezért mégis az számít.

- Nem vagy 180, ezért hello.

- és még sorolhatnám, milyen szintű szövegeket.

És? Akkor mit szóljak? Keresek mást, ennyi. Olyat, akivel passzolok és nem egy idiota.

"Jó, mindegy. Felesleges veled vitatkoznom, úgy látom."

Efelett a válasz felett pedig tényleg olyan helyzetet írtak, ami tényleg nem fair. Ja, hogy azt nem te éled át, szóval akkor már nem is gáz?

Látod, minden válaszoddal egyre jobban alátámasztod azt az állításom, hogy nem találkoztam még ilyen kategóriában normális lánnyal. Olyan érzésem van, mintha egy tizenéves lázadó tinivel beszélgetnék.

2018. júl. 1. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!