Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Járnátok egy ilyen lánnyal komolyan?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy nem jàrnátok olyan csajjal, aki sok pasival volt már együtt, vagy párkapcsolaton kívül is szexelt (mármint nem megcsalás, hanem egyéjszakás vagy szexkapcsolat). Ez miért van?
2018. jún. 29. 21:46
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
6-os: lehet, hogy nálad nem megyek sokra vele, de ez egy nagyon is létező dolog. Nem vagyok neofeminista, de ez 2018-ban már elég gáz szerintem.
2018. jún. 29. 22:12
 12/37 anonim ***** válasza:
90%

"de tuti kiakadnék, ha emiatt dobnának"

Neki joga van dobni, neked meg jogod van kiakadni. Na és?

2018. jún. 29. 22:34
 13/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Ez azt hiszem amolyan bizalmi dolog. De nyilván mindemhez joga van bizonyos határokon belül. :)
2018. jún. 29. 22:35
 14/37 anonim ***** válasza:

Ha párkapcsolatban hűséges vagy, akkor járnék veled.

Hány éves csaj vagy?

2018. jún. 29. 22:49
 15/37 A kérdező kommentje:
20, de nem azért tettem fel a kérdést, mert párt keresek. De azért köszönöm. :D
2018. jún. 29. 22:57
 16/37 anonim ***** válasza:
61%
Teged miert zavar ez? Az emberek olyan part keresnek,aki kulsoleg es belsoleg is tetszik nekik. Ez a parameter egyeseknek nem tetszik. Ha ez teged zavar,akkor korabban kellett volna zavarjon,amikor ezeket a donteseket hoztad,nem most. Akkor meg?
2018. jún. 30. 01:11
 17/37 anonim ***** válasza:
94%
Önmagában nem zavarna, de még egy normális lányt sem láttam, aki ilyen lenne. A sorozatosan egyéjszakázós lányokban általában nincs tartás. Ismerek ilyen kategóriájú lányokat, mind még évekkel később is egy srácra csorgatja a nyálát, aki csak megdugta őket.
2018. jún. 30. 01:50
 18/37 A kérdező kommentje:
Engem nem a döntéseim zavarnak. Az zavar, hogy egy olyan lányra, aki szexkapcsolatba lép bele, rögtön azt hiszik, nincsenek érzései és belemagyaráznak mindenféle dolgot. Hogy megcsalás, hasonlók. Szerintem ez olyan, mintha azt mondanád, az összes fekete bűnöző, vagy az összes zsidó lop.
2018. jún. 30. 02:37
 19/37 anonim ***** válasza:

"Az zavar, hogy egy olyan lányra, aki szexkapcsolatba lép bele, rögtön azt hiszik, nincsenek érzései és belemagyaráznak mindenféle dolgot."

A belemagyarázást közöld azokkal a lányokkal, akikkel lebeszéltem, hogy csak szexkapcsolatról van szó, majd 1-2 hónap múlva sírva könyörögtek, mert szerelmesek lettek. Ha valakinek nincs tartása, akkor nem tudok rá nőként nézni. És eddig csak ilyenekbe futottam szexkapcsolat terén és ugyanezt hallottam az ismerőseimtől is.

Nem mondom azt, hogy mindenki ilyen, de minek keressem 100-ból az 1 kivételt, ha más kategóriában 100-ból többet találok?

Ha téged pedig ennyire zavar, hogy mit gondolnak rólad és ennyire akarsz valamit bizonygatni, akkor talán lehet, hogy nálad nem klappol valami.

2018. jún. 30. 04:23
 20/37 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem túl sokat foglalkozol mások véleményével.

Eleve nem kell a múltad kiteregetni a férfiaknak akiket megismersz, az a múltad. Sok ember van akár nő akár férfi aki túl van 20-30 ismerkedésen 5-10 kalandon, amíg végre talál olyat aki mellett minden stimmel, és vele marad.

Keresgélj tovább, és magaddal törődj ne másoktól függj,.

2018. jún. 30. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!