Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Járnátok egy ilyen lánnyal komolyan?
"de tuti kiakadnék, ha emiatt dobnának"
Neki joga van dobni, neked meg jogod van kiakadni. Na és?
Ha párkapcsolatban hűséges vagy, akkor járnék veled.
Hány éves csaj vagy?
"Az zavar, hogy egy olyan lányra, aki szexkapcsolatba lép bele, rögtön azt hiszik, nincsenek érzései és belemagyaráznak mindenféle dolgot."
A belemagyarázást közöld azokkal a lányokkal, akikkel lebeszéltem, hogy csak szexkapcsolatról van szó, majd 1-2 hónap múlva sírva könyörögtek, mert szerelmesek lettek. Ha valakinek nincs tartása, akkor nem tudok rá nőként nézni. És eddig csak ilyenekbe futottam szexkapcsolat terén és ugyanezt hallottam az ismerőseimtől is.
Nem mondom azt, hogy mindenki ilyen, de minek keressem 100-ból az 1 kivételt, ha más kategóriában 100-ból többet találok?
Ha téged pedig ennyire zavar, hogy mit gondolnak rólad és ennyire akarsz valamit bizonygatni, akkor talán lehet, hogy nálad nem klappol valami.
Szerintem túl sokat foglalkozol mások véleményével.
Eleve nem kell a múltad kiteregetni a férfiaknak akiket megismersz, az a múltad. Sok ember van akár nő akár férfi aki túl van 20-30 ismerkedésen 5-10 kalandon, amíg végre talál olyat aki mellett minden stimmel, és vele marad.
Keresgélj tovább, és magaddal törődj ne másoktól függj,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!