Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti járnátok borderline-os nővel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok borderline-os nővel?

Figyelt kérdés
Nagyon szimpatikus, de emaitt félek tőle. Mennyire "veszélyes" egy ilyen kapcsolat? Mire kell odafigyelni? Jár terápiára, szedi a gyógyszereit.
2018. máj. 27. 14:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

nem.

egy pillanatig sem lesz a te kezedben a kapcsolatotok sorsa, és igazából az övében sem. majd a betegsége eldönti, hogy merre mentek

2018. máj. 27. 14:31
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az égvilágon semmilyen okot sem látok arra, hogy miért tennék ilyet. Nem vagyok mazochista.
2018. máj. 27. 14:32
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam.Menekültem tőle egy idő után.Inkább egy kecskével szexelnék mint ilyennel.Pedig az is járt mindenféle köcsög pszichológushoz pénzt kidobni meg gyógyszereket is zabált feleslegesen mégsem volt néha beszámítható.Elég sokszor.
2018. máj. 27. 14:34
 4/20 anonim ***** válasza:
67%
Menekülj. Veszélyes rád nézve lesz, lehúz a saját szintjére.
2018. máj. 27. 14:34
 5/20 anonim ***** válasza:
Abból ki lehet egyáltalán gyógyulni? Ha ki lehet, gyógyuljon meg, aztán pasizzon . Mi van, ha egy ilyen alkalommal megöl valakit, vagy "csak" félredug.
2018. máj. 27. 14:38
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Abból ki lehet egyáltalán gyógyulni?

nem lehet. kézben lehet tartani valamennyire, de akkor is vannak mélypontok

2018. máj. 27. 14:44
 7/20 anonim ***** válasza:
38%

"Pedig az is járt mindenféle köcsög pszichológushoz pénzt kidobni meg gyógyszereket is zabált feleslegesen mégsem volt néha beszámítható."

Ez mi?

A kecske is járt, vagy mi az az is?

Az? Ki a lány? Egy élőlényre ilyet mondani...

köcsög pszichológus? Ilyen szavakkal jellemezni valakit, ráadásul általánosítani is, derék dolog.

Gyógyszereket is zabált, feleslegesen... néha ...

Ez fáj talán a legjobban mind közül.

1: A pszichológus nem ír gyógyszert, nem orvos. Az a pszichiáter.

2: A pszichológus nem írna gyógyszert személyiségzavarra, akkor sem ha tudna.

3: A személyiségzavar nem gyógyítható, csupán enyhíthető. Érzelmi megterhelésre azonban felengednek a mentális fékek és elborul az elme. A borderline pláne.

Borderline-hoz Nárcisztikus való. Egyéb csak fájdalmat szül.

2018. máj. 27. 14:55
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Soha többet.
2018. máj. 27. 15:19
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Az enyhe borderes maximum idegbetegnek tűnik, hirtelen haragúnak. Esetenként agresszív. Egy mélyebb esetben már durva hangulatváltozások. Sokkal többször, mint az enyhénél. Nem minden borderline-os egyforma, ezt szögezzük le. Vannak átlagos dolgok, de az leginkább a hangulatváltozásokra igaz. De nem mindegyik lép félre, meg lop és társai. Neked kell eldönteni, hogy mennyire éri meg, lehet, hogy nincsenek olyan brutális tünetei. Viszont, ha agresszívebb típus, könnyen rád támad, ha olyan érzékeny pontot érintesz nála, amit nem tűr. De azt is leginkább ki kell produkálni.

Egyébként nem, az azonosan beteg egyének széttépik egymást általában.

2018. máj. 27. 15:31
 10/20 anonim ***** válasza:
79%

Úgy látszik a legtöbben nagyon nem találkoztatok még igazi borderline-al. Az én párom az, és tudom milyen dolgok történnek benne legbelül. Tudnotok kell, hogy ebben a személyiségzavarban az egyik legfontosabb dolog amire figyelni kell azok a hangulatingadozások. Ők kifejezetten érzékenyek ezekre a változásokra legyen az mind pozitív, mind negatív (és elég intenzívek is) . Barátnőm is képes gyorsan váltani a hangulatok közt. Én amennyire tudok segítek neki ezek kezelésében, mindig éreztetem vele, hogy támogatom őt bármi legyen. Ami egy másik fontos dolog, hogy a legtöbb borderline saját magára veszélyes inkább. Én tapasztaltam ezt is. Volt már annyira letörve párom, hogy gondolkodott öngyilkosságon, sőt volt hogy meg is próbálta (szerencsére sikertelenül). Azóta pszichiáterhez jár terápiára (nem gyógyszerezik). Szép lassan haladunk ezzel a dologgal, és már nem olyan mértékben lépnek fel a tünetek.

Hiszitek vagy sem, de én el fogom Őt jegyezni és Ő lesz a feleségem. Tudjátok miért? Mert én nem az a fajta ember vagyok, aki cserbenhagyja a szerelmét, mert személyiségzavara van (aka. Borderline), hanem kitartok mellette. És lehet hülyének tartotok ti engem emiatt, én boldog vagyok vele.

Még egy megjegyzést: Aki azt írta, hogy a Borderline mellé nárcisztikus kell, az nem tudja mit beszél és ha nem ért hozzá, akkor inkább fogja be!

25/F

2018. máj. 27. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!