Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk járnátok ezzel a lánnyal?
Figyelt kérdés
- Ribizlisen öltözködik
- Van egy 4 éves lánya, de a gyereke apjával él
- Nem dolgozik, mert borderline
- Azokat, akik dolgoznak, azokat életképtelennek titulálja
- Szerinte minden fiú belé szerelmes
- Minden exeddel felvenné a kapcsolatot
- Mindig selfizned kéne, hogy tudja, hogy mit csinálsz
- Más pasikkal feküdne le
2016. okt. 2. 16:04
2/21 anonim válasza:
Hmmm. hadd gondolkozzam....
Egy határozott NEM!
3/21 anonim válasza:
ez a csaj egy tipikus életképtelen élősködő k..rva
4/21 anonim válasza:
Minden vágyam egy ilyen tökéletes nő.
6/21 anonim válasza:
Csaknem ismersz egy ilyen nőt? Azért érdekelnek a részletek, ha gondolod, rám írhatsz prívátban.
7/21 anonim válasza:
Én a kutyának se kellek konkrétan, de ezek közül egy elfogatható lenne számomra: a lányod! Tehát nem!
8/21 anonim válasza:
Féltékeny vagy?
Nem sok értelme van a kérdésednek. Inkább azon gondolkozz, hogy mi az amiben jobb nálad és mivel fog meg másokat.
9/21 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok féltékeny, csak érdekelne, hogy mennyi pasinak van erre igénye. Mire lennék féltékeny? Hogy ő ingyen él, én becsületesen dolgozok? Igen erre nagyon féltékeny vagyok.
2016. okt. 2. 16:42
10/21 anonim válasza:
Igénye??? Szerinted??? Szexre való az ilyen nő, többre aligha. Aki erre használja, azt még is értem, mert komoly kapcsolatot vele úgysem lehet létesíteni (aki mégis megtenné, azzal csak magának ártana).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!