Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok borderline-os nővel?
“Hiszitek vagy sem, de én el fogom Őt jegyezni és Ő lesz a feleségem. Tudjátok miért? Mert én nem az a fajta ember vagyok, aki cserbenhagyja a szerelmét, mert személyiségzavara van (aka. Borderline), hanem kitartok mellette. És lehet hülyének tartotok ti engem emiatt, én boldog vagyok vele.”
Taps!
Az, hogy te kitartasz, elfogadsz, kemény vagy, mint Rambó semmit nem jelent. Ha egy napon majd közli, hogy mindenért te vagy a hibás, és jobb neki nélküled.
Volt a haveri társaságban egy borderlineos lány. Éltek haltak érte a srácok, főleg a párkapcsolati téren nem túl sikeresek, mert bele tudott szeretni bárkibe, impulzív volt, megadott mindent a srácoknak.
3-nak tette teljesen tönkre az életét, pedig a 3. már pontosan tudta, hogy borderlineos a lány, és mi történt az előző két kapcsolatával.
Lehetsz te igazi Grál lovag (bár egy pszichológus neked is elkélne a “helfer szindrómádra”), ha ő fog továbbállni teljesen irracionális érvel miatt
Mi van, ha a #10-es már évek óta együtt van a lánnyal, és nem történt megcsalás, se kavarás egyik oldalról se? Ebbe bele sem gondoltatok?
Amúgy meg a legtöbb embernek úgyis mindegy, mert sokan még úgy sem tudnak fenntartani egy éven túl egy kapcsolatot, hogy egyikük sem szenved mentális betegségben. Ne haragudjatok, de olyan kérdések felmerülnek az oldalon "normális" emberek tollából, hogy eldobom az agyam, hogy nem lehet azt megoldani két embernek. Csak hogy egy példát említsek: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka.. Itt is fölöslegesen hisztizik a csaj, közösen még nem terveznek, de azért már lehúzná a csávót. A hapsi meg nem meri neki megmondani az igazat, ezért folyamatosan lapít, pedig tudtommal egyikük sem szenved személyiségzavarban.
Az önismeret a kulcsa mindennek, attól függetlenül, hogy az adott ember beteg-e vagy sem.
"Amúgy meg a legtöbb embernek úgyis mindegy, mert sokan még úgy sem tudnak fenntartani egy éven túl egy kapcsolatot, hogy egyikük sem szenved mentális betegségben"
Erről van szó!
Hogy még két, komolyabb mentális problémákat nélkülöző ember is szétszedi egymást könnyedén 2-3 év alatt.
Akkor szerinted egy olyan emberrel mennyi az esélye egy kapcsolat túlélésének, akit elve nem erre "terveztek".
Ez kicsit olyan, mintha azt mondanád, hogy szálljunk fel nyugodtan arra a rozoga, egy füstölő motorral szerelt repülőre, hiszen a legjobban karbantartott gépek is lezuhannak néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!