Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Járnátok egy ilyen lánnyal komolyan?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy nem jàrnátok olyan csajjal, aki sok pasival volt már együtt, vagy párkapcsolaton kívül is szexelt (mármint nem megcsalás, hanem egyéjszakás vagy szexkapcsolat). Ez miért van?
2018. jún. 29. 21:46
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
#20: aham, szóval mindenki magából indul ki, tételezzük fel, tehát neked nem gond 5-10 kaland az életedben, mert csak kerested közben az igazit?! Kérlek, mesélj még!
2018. jún. 30. 09:24
 22/37 A kérdező kommentje:
19, nem szeretnék bizonyítani semmit. Ha olyan embert találok, akinek bizonyítanom kell, az már rég rossz. Egyszerűen érdekel, miért van az, hogyha egy lány sok sráccal fekszik le, ti kiadhatjátok az útját, de fordított esetben biztos vagyok benne, hogy mélységesen fel lennétek hánorodva, ha egy csaj azt mondaná, szakítotok, mert túl sok nővel voltatok együtt. Valljuk be, ilyen azért ritkán van. És a kettő között mindössze csak egy nemiszerv a különbség.
2018. jún. 30. 09:33
 23/37 anonim ***** válasza:

"És a kettő között mindössze csak egy nemiszerv a különbség."

Hát marhára nem. Nektek kb. ugyanolyan egyszerű összehozni mintha egy férfi elmenne egy prostihoz. Érdekes módon, ti meg gyakran azért vagytok kiakadva.

2018. jún. 30. 10:40
 24/37 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem nemtől függ, hanem személyiségtől.
2018. jún. 30. 10:44
 25/37 A kérdező kommentje:
Plusz, ez a kérdéd amúgy sem arról szól, kinek egyszerűbb szexelni. :D
2018. jún. 30. 10:45
 26/37 anonim ***** válasza:
0%

21-es.

Most ezzel neked mi a problémád?

Meséld el hány ember van akinek egész élete során csak egy kapcsolata volt és maradt is ugyanaz jelenleg? Hány ember van együtt, hány pár él együtt azzal akivel először lefeküdt?

Miért probléma az, hogy ha megismerünk valakit és eltelnek vele hónapok vagy évek, és mégsem ő a megfelelő, akkor nem maradunk vele együtt?

Mert te gyakorlatilag ezt mondod....

2018. jún. 30. 10:45
 27/37 anonim ***** válasza:
74%
Dehogy ezt mondom. Szépen kiforgatod a gondolataimat. Én arról beszéltem, hogy ne akarjuk már természetesnek venni, hogy míg keresi valaki a komolyat, addig is kedvére ugráljon egyik ágyból a másikba. Amúgy is, ez annyira szánalmas, mert ezzel, hogy kinyilvánítja, én csak a komolyat keresem, de közben nem akarok egyedül lenni, olyasmi, mintha egy listával rendelkezne, ő maga semmit nem akar beletenni, odatenni magát, hanem csak várja, hogy majd betoppan az, aki az ő elképzeléseinek nagy nehezen megfelel, de addig is legalizálja önös, egoista, énközpontú felfogását, hogy „addig is azt csinálok, amit akarok, mert megtehetem következmények, felelősség nélkül”. Tehát ösutönlényként él, miközben elvárja, hogy ne annak nézzék és küzdjenek a kegyeiért. Takarodjon már! Kinek kéne egy ilyen nő? Nekem nem, aki a 3,14nája után megy. Ki beszélt itt arról, hogy probléma, ha valaki nem az első párkapcsolata mellett köt ki, horgonyzik le? Ezzel semmi baj nincs, de ne az legyen már a módi, hogy a végén ennek is megvoltál, annak is, amannak is arra hivatkozva, hogy te csak kerested az igazit. Gondolom egyedülállónak lenni manapság már luxus lenni a szó klasszikus értelmében, amikor nincs kényszeresen senkid, még csak dugásra sem. Ez túl snassz, igaz? Látszik, hogy nem értetted meg a mondanivalómat, a csökött női eszeddel.
2018. jún. 30. 10:56
 28/37 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy ki miért nem akar veled kapcsolatot, hanem hogy nem akar.

"Szerintem ez olyan, mintha azt mondanád, az összes fekete bűnöző, vagy az összes zsidó lop." Ha valaki nem akar kapcsolatot feketével vagy zsidóval, akkor praktikus szempontból mindegy, hogy miért nem. Nem és kész. Hogy kinek mi tetszik, azt senki nem köteles megindokolni.

2018. jún. 30. 19:05
 29/37 anonim ***** válasza:

Te valami idegbeteg vagy 56%-os?

Rád férne egy kivizsgálás.

2018. jún. 30. 19:09
 30/37 A kérdező kommentje:
28-as, nem érted. Ok, ha nem akarsz más rasszal vagy vallással vagy bármivel kapcsolatot, de ha azért nem, mert az összeset általánosítás alapján küldöd el, az kva gáz. Itt pont ezen van a hangsúly.
2018. jún. 30. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!