Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyjak el magukat a ferfiak és a nők ha már kapcsolatban vannak? Azt vettem észre volt osztálytársaim 3/4 olyan kövér mint a disznók (nőkről van szo) mert kapcsolatban vannak
Férfiaknak pedig sor has nőket megszégyenítő mell mérettel
De ezek az állítások igazak a szinglikre is
Minden harmadik férfi akit látok az utcan nagy /kicsi sörhas , csocsike midnen hol
Kapcsolatban ennyire elkényelmesednek? Nem érdekli őket hogy jól nézzenek ki?
Mindig ugyelek arra hogy 1g feleleseg se legyen rajtam hiába vagyok kapcsolatban
N25
Heti négy alkalommal edzek (2 edzővel, 2 magam) és kétszer futok 50 perceket. Emellett eljárok focizni.
És közel a negyvenhez sörhasam van, meg csöcsöm... na ezt add össze!
,,Márpedig negyven-ötven körül másképp működik a test. És bocs, de az étrendet hagyjuk már."
Nagyon nem kellene hagyni mert az edzés 75%-a a konyhában dől el,tehát az étrendedet dobd ki a szemétbe szerintem.
Pont ugyanez a ,,pajzsmirigyes" nők esete kb.,aztán megy a pörkölt meg a kenyér.
40,50 év kifogás nézd meg Szakács Sándor testépítőt,mindig jó formában van pl,vagy ott van Stallone is,de tudok neked mondani akár átlag embert is.
"Előbb jöttök azzal, hogy nem kell zabálni,meg mozogni kell valamit, aztán amikor ez megvan és még sincs látványos eredménye, akkor már jöttök a baromságaitokkal."
Nem baromság,csak az a baj,hogy te se olvastál utána hanem lementél edzeni,illetve puncitgoratózni mert ezt így hívom az emberek 95%-a amit edzés címen művel az konkrétan katasztrófa hozzá nem értés.
Edződ is egy majom,hogy ezeket nem mondja el,gondolom milyen edző lehet,nem hinném,hogy Csuhai Jánosnak hívják,hanem egy izomtalan kis langaléta aki ,,ezt tanulta" magyarul fingja sincsen semmiről,egy versenyt nem nyert meg,kimenne a strandra konkréátan kiröhögnék,hogy te edző vagy,ne viccelj.
"Nem vagyok hajlandó csirkemellet meg lazacot zabálni, de azt megérthetntek, hogy attól, hogy valakin van felesleg, attól még lehet sportos és egészséges is. (meg sem kérdezem, te mennyi gyümölcsöt, nyers zöldséget eszel)"
Akkor pont ilyen leszel elhízott,csöcsös ember valamennyi izommal,ennyi.
Aki k_rvának áll azt seggbe rakják szoktam mondani.
Én például desszert helyet gyümölcsöt eszek meg ha annyira édesség kell akkor Protein Prookies nulla cukor tartalmú fehérjés desszertet,krumplit soha nem eszek,csak édesburgonya,paradicsom,paprika,uborka,cékla.
Ezek mennek.
31F
"Komoly edzés és még komolyabb étrend lehet akkor. :D"
Nos, lehet összeszarnád magad, ha beállnál közénk... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!