Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hagyjak el magukat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagyjak el magukat a ferfiak és a nők ha már kapcsolatban vannak? Azt vettem észre volt osztálytársaim 3/4 olyan kövér mint a disznók (nőkről van szo) mert kapcsolatban vannak

Figyelt kérdés

Férfiaknak pedig sor has nőket megszégyenítő mell mérettel

De ezek az állítások igazak a szinglikre is

Minden harmadik férfi akit látok az utcan nagy /kicsi sörhas , csocsike midnen hol

Kapcsolatban ennyire elkényelmesednek? Nem érdekli őket hogy jól nézzenek ki?

Mindig ugyelek arra hogy 1g feleleseg se legyen rajtam hiába vagyok kapcsolatban

N25

2018. júl. 30. 11:04
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
84%

Abban mondjuk igazuk van a többieknek, hogy igazából semmi közöd mások életéhez. Oké, kitárgyaltuk, hogy sokan elhagyják magukat, de ezen tényleg nem kéne ennél többet rugózni. :)

És egyébként is: ízlés kérdése. Vannak olyan (egyáltalán nem ronda) nők, akiknek meg kifejezetten bejön a pocakos alkat. Nem vagyunk egyformák.

2018. júl. 30. 11:23
 12/60 anonim ***** válasza:
61%
Jo feladom:D olyan vagy mint egy beakadt lemez, a kerdesekre nem valaszolsz, a miertet meg elmondtuk. De kb minimalis gondolkodas utan ra lehet jonni. Ugy erzem arra is ugyelsz hogy 1 g felesleges szurkeallomanyod se legyen:DDD keep up the good work mukodik!!!
2018. júl. 30. 11:23
 13/60 A kérdező kommentje:

Csak próbálom megérteni másoknak miért nem számít hogy az elvileg élete szerelme akivel össze jött hogy tetszen neki

Félvállról veszik sokan ezt már kaocsolatban pedig nen kene

Aztán csodálkoznak sokan nők és ferfiak ha ott hagyjak őket

2018. júl. 30. 11:26
 14/60 anonim ***** válasza:
68%
Nem, tényleg van egy fal és utána sötét van. Szerintem feladom. Szép napot ott, ahol megállt az idő!
2018. júl. 30. 11:28
 15/60 Szergej55 ***** válasza:
43%
Valószínűleg a régi rossz beidegződések miatt, Európa egyik legkövérebb országa vagyunk, hiába szereztek a magyar élsportolók annyi érmet az olimpiákon, hogy az első 10-ben legyünk. Nem nagyon volt hagyománya az amatőr sportnak, csak gyerek- és fiatalkorban. A 2. világháború vége előtt abszolút nem olyan társadalomban éltünk, ahol a sport megjelent volna, a szocializmus alatt pedig csak az volt a fontos, amit a nyugatiaknak lehetett mutatni, de az átlagember akkor is ugyanúgy nem törődött magával, mint mostanság.
2018. júl. 30. 11:35
 16/60 anonim ***** válasza:
78%
Mit akarsz ezen megérteni? Van akinek ez fontos, van akinek más. A nap meg mindenkinek 24 órából áll, így mindenki kénytelen eldönteni, hogy mit akar ebbe föltétlen beletuszkolni és mi az amit nem. Ez a 23-25 év pont az a kor amikor az emberek befejezik az egyetemet, vége a diák éveknek és indul a mókuskerék, hirtelen sokkal kevesebb lesz a szabadidő. Lehet addig nem volt gond heti háromszor edzőterembe járni, vagy eljárni futni, úszni, akármi, mert max ellógott pár előadást és ott volt rá az idő, amellett is, hogy megfelelő időt tölt a párkapcsolatával, a haverokkal, a saját szórakozásával, bármire amit csak szeretne csinálni. Mikor már kevesebb az idő rangsorolni kell. Ekkor pedig eldönti mindenki neki mi a fontos. Neked pl a külsőd ott van a prioritások közt, ezért mindig lesz időd foglalkozni vele. Nincs ezzel gond, csak azt próbáld meg betuszkolni az agyadba, hogy másoknak lehet más a fontos.
2018. júl. 30. 11:40
 17/60 anonim ***** válasza:
36%

Én is így látom kérdező FÉRFIként.

Én is ha kapcsolatban vagy ha nem úgyanúgy eddzek,diétázok,nem tűrök meg magamon pörsent hasat,pocakot sem,utálom.

Sört se iszok mert büdös és a férfi nedvem is dohos lesz tőle.

De ugyanezt látom kérdező sok nő beleül a kapcsolatban és egy lusta disznó lesz,levágatja a haját is,már nem öltözködik nőiesen,közben meg a férfitársam úgyanúgy add magára sok ilyet láttam,aztán anőt kib_szta mint macskát kaksizni,meg is érdemelte,de a slussz poén,hogy neki állt feljebb.

Sajnos mi egyik legkövérebb legigénytelenebb nemzet vagyunk.

Tisztelet a kivételnek,mert hálistennek engem csak igényes nőkkel hozott össze a sors,eleve szelektálok és a 95% kiesik a rostán.

Nagyon igazat adok neked kérdező,én 31 éves férfiként heti 5-ször megyek edzeni,kajám minőségi diétás ételek.

Se kenyér,se krumpli se édesség nem játszik max Protein Prookies.

És bárkinek van erre ideje,mert én is dolgozok napi 10 órát is akár,mellette főzök is ha kell ha a párom nem ér rá mert ő is edz,meg tanul és dolgozik.

Nem esik le a gyűrű az ujjamról.

2018. júl. 30. 11:52
 18/60 anonim ***** válasza:
67%

"Sört se iszok mert büdös és a férfi nedvem is dohos lesz tőle."

:D

2018. júl. 30. 11:54
 19/60 anonim ***** válasza:
78%
A gyerekekre ki vigyáz kedves utolsó, amíg te nem vagy otthon 10 órát, a párod meg dolgozik és edz? Csak kíváncsi vagyok, mert ugyanezt nyomjuk 2 4 év alatti gyerekkel és szeretném látni, hogy akik ilyen szuper páros, azoknál mi a rendszer?
2018. júl. 30. 11:55
 20/60 anonim ***** válasza:
43%

,,A gyerekekre ki vigyáz kedves utolsó, amíg te nem vagy otthon 10 órát, a párod meg dolgozik és edz?"

Nincsen gyerek isten ments,nem is akarunk.

De tudok neked mutatni olyat párt ahol mindketten úgyanígy élnek és érdekes a gyerekre addig vigyáz a másik aztán cserélnek és úgy eddzenek le.

Aztán aki főz addig szintén másik fog figyelni arra a gyerekre.

Mindent meg lehet oldani.

"Csak kíváncsi vagyok, mert ugyanezt nyomjuk 2 4 év alatti gyerekkel és szeretném látni, hogy akik ilyen szuper páros, azoknál mi a rendszer?"

Ahogy felül írtam,megfelelően kell delegálni a feladatokat egymás között.

2018. júl. 30. 11:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!