Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,170 cm 70 kg elfogadható egy nőnél vagy kövér?
Figyelt kérdés
2018. márc. 25. 19:52
1/15 anonim válasza:
Nem kövér.
De én 180/70 körül vagyok, szóval szerintem sok picit.
2/15 anonim válasza:
Fel a fejjel! Nem a súlyoddal van a baj, hanem a magasságoddal.
3/15 anonim válasza:
172/67,5 paraméterekkel már gebe vagyok. Igaz, nagy a mellem, annak is van súlya.
5/15 anonim válasza:
Elfogadható. Ha úgymond nőies az alakja/alakod, akkor bőven belefér. Ha parosul mellé egy szép arc, meg egy jó egyéniség, akkor no para😉
Volt már molett baratnőm(180cm, meg vagy 110 kg volt, viszont szuper egyénisége volt, és hat az ágyban sem volt utolso...😊). Viszont most már ugy vagyok vele, bárki, de max 80 kg.
30f
6/15 anonim válasza:
A súly, az jó, a magasság kicsit sok.
7/15 anonim válasza:
6-os: Egyáltalán nem magas egy 170 centis nő. A 70 kg szépen eloszlik rajta.
Jobb lenne mondjuk egy 160 centis nő 70 kilósan? Na az már duci lenne, dereka sem lenne, vagy ha igen, akkor jó nagy segge, vastag combja.
8/15 A kérdező kommentje:
#2 magas vagyok?
2018. márc. 25. 20:19
10/15 anonim válasza:
Látni kellene mert nekem ez csak két számadat ami lehet mindenféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!