Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,170 cm 70 kg elfogadható egy nőnél vagy kövér?
Figyelt kérdés
2018. márc. 25. 19:52
11/15 anonim válasza:
Szerintem jó. Az meg vicces hogy azt írják a magasságoddal van baj :D azon nem lehet változtatni. Én 166 vagyok és 77kg. Nem vagyok dagi és sokan el sem hiszik hogy ennyi a súlyom.
12/15 anonim válasza:
Nem tudom, a 3-as kinek böki a csőrét, és miért lett lepontozva. Kb. modell alkat a nő, nagy cickókkal.
14/15 anonim válasza:
A 170/70 igazi álomnő kategória!
15/15 anonim válasza:
Még normális, de nem ideális. Ideális súlyok (a szakik szerint):
Férfiaknál – Az ideális testsúly kiszámításának igen elterjedt, hagyományosnak nevezhető módja, hogy a centiméterben kifejezett testmagasságból egyszerűen levonunk 100-at. Az így kapott érték férfiaknál az ideális testsúly körüli értéket jelzi kilogrammban.
Példa: egy 170 cm magas férfi ideális súlya 70 kg körül van, mert 170-100=70
Nőknél – a centiméterben kifejezett testmagasságból vonjunk ki 100-at, majd az így kapott értéket csökkentsük további 10%-al.
A számolás eredményeként kapott érték kilogrammban jelzi a nők ideális testsúlya körüli értéket.
Példa: egy 170 cm magas nő ideális testsúlya 63 kg körül van, mert
170-100= 70, 70-nek a 10%-a=7 és 70-7=63
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!