Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyjak el magukat a ferfiak és a nők ha már kapcsolatban vannak? Azt vettem észre volt osztálytársaim 3/4 olyan kövér mint a disznók (nőkről van szo) mert kapcsolatban vannak
Férfiaknak pedig sor has nőket megszégyenítő mell mérettel
De ezek az állítások igazak a szinglikre is
Minden harmadik férfi akit látok az utcan nagy /kicsi sörhas , csocsike midnen hol
Kapcsolatban ennyire elkényelmesednek? Nem érdekli őket hogy jól nézzenek ki?
Mindig ugyelek arra hogy 1g feleleseg se legyen rajtam hiába vagyok kapcsolatban
N25
"Miért hagyjak el magukat a ferfiak és a nők ha már kapcsolatban vannak?" ... "De ezek az állítások igazak a szinglikre is"
Szóval, akkor összegezzük! Szerinted mind a kapcsolatban lévők, mind a szinglik elhagyják magukat? Magyarul az emberek 100%-a? XD
Jól van 24-es,érdekes ez a pár meg a másik is simán megoldja tudod.
De megint látom sikerült leragadni a kifogásoknál.
Erős egészséges szép gyerekük van,lelkileg is stabil szép kislány,na erre mit lépsz.
És így nevelik évek óta,tündéri gyerek jah a szülei is boldogok szeretik egymást nagyon is.
Példa értéküek.
Pajzsmirigyproblémákat lehet kezeltetni. Magyarul ez már csak kifogás. És most akkor az számít büdös parasztnak, aki kimondja, hogy kövér vagy? Ha nem mondaná, akkor sem lennél vékonyabb.
Olyan embert nem ismerek, aki rendszeres sport és szabályozott, egészséges étrend mellett dagadt lenne.
Vigyázz 27-es most te is megkapod majd.
Teljesen így van,legkönnyebb a pajzsmirigy mögé bújni meg sírni,ez a legkönnyebb.
Kifogás,az a pajzsmirigyes hány magánorvosnál volt?
Mennyire tartja a diétát,hogy naponta többször kcisiket eszik 3 óránként mert akkor kezd el a zsír bomlani,megfelelő edzéssel kombinálva?
33%-os, heti többször feljön ide, elmondja, milyen menő fejlesztő, mennyit keres, milyen izmos és milyen keményen és kitartóan küzd a céljaiért... és mindenki más csak birka.
A valóság meg az, hogy itt vagy, heti többször, beszélgetsz a birkákkal, névtelenül bizonygatod, milyen szép és menő életed van olyanoknak, akiket tudod mennyire érdekel? Pontosan! ;)
29-es jól van te nem vagy birka az a lényeg.
A sírásotok se érdekel senkit,mert mi megoldásokat hozunk ti meg kifogásokat.
Nem is tudom melyik a jobb?
De nem baj,sírjatok tovább,meg gyártsátok a sok kifogást nyugodtan az megold mindent,sikeres emberek is ezt tanítják mindig.JA NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!