Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mennyire számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire számít a férfi politikai beállítottsága?

Figyelt kérdés
Mondjuk, ha baloldali vagy nacionalista vagy konzervatív esetleg liberális.
2018. júl. 23. 15:52
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
72%

Nálam minden szélsőség kizáró ok, pl. rasszizmus, hungarizmus.

Amíg nem bigott szintű a politikai beállítottsága és nem veri nagy dobra, addig nem gáz.

2018. okt. 25. 22:31
 42/43 anonim ***** válasza:

Van egy férfi, aki szélsőségesen utál egy pártot. A Fb oldala csak erről szól. A hajam égnek áll tőle. Szinte már beteges amit csinál. Mint egy megrögzött, aki másra se tud gondolni. És nehezen tudom összerakni a személyiségével, mert eddig azt hittem, ez a sikertelen, kisebbségi komplexusos emberek sajátja, amikor ennyire kell egy ellenségkép. De nehezen tudom elképzelni róla, hogy kisebbségi komplexusai lennének. Egy nagyon extrovertált, sikeres és jó kisugárzású férfi, akinek ragyog a szeme és imád élni.

Amúgy a nézeteivel sok ponton egyetértek, mielőtt ismertem volna, már akkor is hasonlóan gondolkoztam dolgokról, de attól nagyon távol állok, hogy erről szóljon a Fb oldalam meg úgy egyáltalán a gondolatvilágom. Van egy véleményem, aztán kész, biztos semmiben sem vagyok, 20 évesen tudtam mindenről a frankót, a világ felosztható volt még jókra és gonoszokra, mostanában inkább sok átmenetet látok, semmi se fekete-fehér. De neki igen. Ő tudja, mi a jó és hirdeti és ész nélkül kiáll mellette, és igazából ez tetszik, mert nem kifejezetten azon az oldalon áll, ahol mostanság érdemes állni. Szóval van gerince és ez ritka. De megőrülnék a mindennapos politizálásától és fröcsögésétől. Amikor egyszer elég közel kerültünk egymáshoz, azt írtam neki, hogy hát...te tudod...Vagyis lehet, hogy x párt tagja vagyok, tehát lehet hogy mégsem tudod. Erre küldött vagy 5 sírva röhögő smile-t. Imádom. Mindegy miben hisz, nem tudom nem imádni.

2018. okt. 25. 23:59
 43/43 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon számít. Politikailag aktiv vagyok (közép-baloldal), szélsőjobbossal vagy szélsőbalossal nem járnék, ég és föld (főleg a szélsőjobb, volt barátom szélsőjobbos volt, nem igazán működött a dolog- és akkor meg nem is volt kiforrott identitásom.
2018. okt. 26. 03:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!