Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire számít a férfi politikai beállítottsága?
Pár hónapja kezdtem el ezzel foglalkozni és én balosnak érzem magam, mivel nem szeretem az igazságtalanságokat, mint kizsákmányolás, egyenlőtlenség, egykulcsos adó, gazdagok gazdagítása és szociális érzéketlenség. Sokszor lehet hallani azt, hogy ismerkedésnél kezdetben kerülni kell ezt a témát, volt akit untattam ezzel, mert nagyon nem érdekli ez az egész, de ha valahogy szóba jön ez akkor nem félek kimondani az álláspontomat.
Amúgy egy magyarországi párttal se szimpatizálok, szerintem az összeset el kéne zavarni, ezért is szavaztam a kutyákra.
Álomvilágban élő képmutató liberális is kizárva, és a hazaáruló baloldali is.
Továbbá szélsőjobbos se!
"Miért lenne hazaáruló az aki balos?"
Há' mert migráncsokat akarnak betelepíteni, meg folyton rárontanak az országra. Láttam a hiradóban, tuti igaz
Végül is a balértelmiség megkapta a harmadik csicska kokipofon kombót a választásokon. Zsinórban harmadjára lettek elmocskolva keményen.
A kvótaszavazásról ne is beszéljünk, ahol 98% ot kaptak.
Mit lehet kezdeni egy olyan férfival, akinek ez még mindig nem világos :)
azaáruló (melléknév)
1. Állampolgári hűségét megszegő (személy, csoport), aki a fennálló hatalom ellen lázad, vagy a saját nemzetének, országának súlyos kárt okoz.
Pl. Azon baloldaliak akik Magyarország megbírságolásáért lobbiznak Brüsszelben.
"Pl. Azon baloldaliak akik Magyarország megbírságolásáért lobbiznak Brüsszelben."
Érdekes, mikor Viktor a lobbizott ugyanezért, akkor az helyes cselekedet volt, mert a Gyúrcsány az nem kaphat EU pénzt.
"Balossal soha. Szép elmélet amit elmondasz, de a legkevésbé sem megvalósítható, lásd kommunizmus"
hát igen... mert a jobbos népirtós fajelméletek mennyivel megvalósíthatóbbak voltak...
valóban nagy katasztrófa lenne egy idealistára férfiként nézni, szemben egy ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!