Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen dolog ez szerintetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolog ez szerintetek a srác részéről?

Figyelt kérdés
Péntek este megbeszéltük, hogy ma végre összehozunk egy randit. Mondtam neki, hogy én nagyon elfáradtam a héten a munkahelyen és így a péntek estét inkább otthon tölteném. Erre ma közli, hogy este találkozott egy másik lánnyal, mert én nem akartam vele tölteni az időt és minek várjon egy olyan csajra, aki ahelyett, hogy vele lenne, inkább lefekszik aludni. Most kicsit kiakadtam... A másik nő fogta és elment vele bulizni és a hangsúlyból úgy éreztem ki, hogy történt más is... Hát írtam is neki, hogy akkor ezekszerint neked mindegy, hogy kivel találkozol, csak legyen valaki és hogy elég képmutató vagy, ha megbeszélünk valamit... A hátam mögött még elmész mással. Én ezt annyira nem érzem korrektnek, mert ma a barátaimat is lemondtam, azért, hogy vele lehessek. Eléggé csalódott vagyok. És milyen nő már az, aki az első randin egy pasi ágyába bújik?! Nem is értem. Mi a véleményetek ezekről?

2018. júl. 21. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne bánd, ez a srác kb ennyit is ért. Nem kár érte. Lehet, hogy később, ha neked közbejött volna valami és rajta meg épp ott van a kangörcs, akkor megcsalt volna.

Amúgy meg tök fölösleges volt írni neki, mert az ilyen embert ez nem hatja meg.

2018. júl. 21. 17:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Most legalább megtudtad, hogy dugni akart max. Amúgy, gyerekes volt, hogy az orrod alá dörgölte.
2018. júl. 21. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba nem ér annyit. Mert nem úgy tűnik, mintha a te személyed hiányzott volna neki. Lesz más.
2018. júl. 21. 17:11
 4/9 A kérdező kommentje:
És akkor még odaírja, hogy ő dönti el kivel tölti az idejét, amivel nincs is baj. Csak akkor ne csináljon hülyét a másikból.
2018. júl. 21. 17:13
 5/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
Úgy kell neked. Feltehetően már azelőtt is tahón viselkedett, nem a visszamondott randi hozta ki belőle a bunkó énjét, viszont neked előtte mégis tetszett. Gondolom egy tipikus nagyképű, tapló, bulizós atomkan... általában valamiért ez a típus a nők 99%-ának bejön.
2018. júl. 21. 17:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem. Pont, hogy nem ilyen volt. És nem is egy tipikus adonis szépfiú.
2018. júl. 21. 17:17
 7/9 anonim ***** válasza:
44%
Olyan pasi, aki csettint, és ugranak. Örülj neki, hogy így kiderült
2018. júl. 21. 17:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó nagy barom volt ez a gyerek, semmi értelme nem volt, hogy az orrod alá dörgölje. Ha tényleg bejöttél volna neki ezt nem tette volna meg. Vagy a másik, hogy kamuzott egy jót, hogy ezzel megsértsen. Tökmindegy, a gyerek egy idióta.
2018. júl. 21. 18:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Csak egonövelésnek szánta a másik csajt. Hagyd a fenébe!! Százszor jobb pasik vannak még ;)

30f

2018. júl. 22. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!