Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan meleg férfi, akit súlyos fizikai támadás ért a nemi beállítottsága miatt?
Figyelt kérdés
Hogyan sikerült ezt feldolgozni?2015. márc. 27. 22:17
1/23 anonim válasza:
Ha éri támadás az ilyet, nem a beállítottsága miatt, nem azzal van a legfőbb gond, hanem azzal, h híresztelik a saját beállítottságukat.
2/23 anonim válasza:
Ha nyilvános helyen mutatná ki valaki a másságát én is oda vágnék egyet.
3/23 A kérdező kommentje:
Én sem híreszteltem, mégis megtörtént.
2015. márc. 27. 22:23
5/23 anonim válasza:
Ezért kéne odafigyelni az átnevelőtáborban amikor arról beszélnek, hogy nem kéne homonak lenni.
6/23 A kérdező kommentje:
Egyetlenegy embernek mondtam el. Valakinek akiről azt hittem hogy a barátom és bízhatok benne. Mivel a barátomnak tartottam nem akartam tovább hazudni neki. De ezek után megromlott a barátságunk. Megutált. Továbbmondta másoknak.
2015. márc. 27. 22:30
7/23 anonim válasza:
Figyi,itt nem fogsz kapni együtt érző válaszokat,esetleg privátban talán.Én sajnálom ami veled történt.Vannak embercsoportok akiket gyűlölök,főleg ha nem fehér,de szexualitás alapján soha nem különböztetnék meg embereket,mert ez mindenki magánügye.
8/23 anonim válasza:
Utolsó.
Mert a bőrszin nem magánügy????
Mert arról tehet valaki hogy milyen származásunak születik???
Na neeee.... a fajtád miatt megérett a világ a pusztulásra :(
9/23 anonim válasza:
Tudod nem a bőrszín határozza meg az embert, hanem a neveltetés! Viszont én a helyedben tükörbe néznek, mert a Te neveltetéseddel van sajnos a probléma!
10/23 anonim válasza:
eddig soha, pedig elég szar környéken lakom és akármennyire is titkolom látszik rajtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!