Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan meleg férfi, akit súlyos fizikai támadás ért a nemi beállítottsága miatt?
Elég nagy tuskó, hogy tovább mondta - sőt: gerinctelen.
De szerencsére nem mindenki ilyen.
Csak ügyesebben puhatolódz...
Én csak szóbeli beszólásokat kaptam.
Olyan 15 évesen lebuktam bátyám előtt, az internetes előzmények miatt, majd ő tovább mondta egy osztálytársnőmnek.
Utána 18-20 évesen vállaltam fel, 2 utolsó évben szakközépben, a fiúk jobban fogadták, mint a csajok.
20-22 évesen volt egy jobb társadalomért gondolkodás módom, itt elmondtam sok mindenkinek a felsőfokú szakképzésen intézményi kommunikátor szakon, de csomó csaj lehurogott, sőt volt durvább beszólás is.
22 évesen szociológia szakra mentem, itt toleránsabbak a tanárok, de itt csak 1-2 embernek mondtam el csoporttársaim közül, lehet majd elmondom nekik harmadévesként.
Soha nem volt még atrocitásom belőle.
Mondjuk 2 ember tudja és férfias vagyok.
Tehát ha valaki beszólna vissza szólok és ha be akar támadni állok elébe.Nem vagyok egy kis törékeny nyunyó.
Oda bakszom ha kell.
Azok akik azzal pedáloznak ,h a melegség magán ügy :
A melegség - ahogyan a heteroszexualitás is - jóval több, mint pusztán szexualitás, és míg az intim részletek valóban magánügynek tekintendők, maga a melegség témája közügy, hiszen számtalan társadalmi-jogi vetülete van. Ma még ott tartunk, hogy a melegeknek meg kell küzdeniük mind azért, hogy a többségi társadalom elfogadja őket, mind azért, hogy a heteroszexuálisokkal azonos jogaik legyenek (pl. házasság, öröklés, örökbefogadás). Tehát ha egy meleg nem a rejtőzködés útját kívánja választani - mert nem akarja magát heterónak hazudni, vagy mert szóvá szeretné tenni az őt ért esetleges megkülönböztetést - akkor szükségszerűen beszélnie kell a témáról. Az agyonhallgatás nem lehet megoldás egy demokratikus társadalomban. Persze a melegek szíves-örömest fogadnák, ha a homoszexualitás olyannyira elfogadott lenne, hogy ezt már nem kellene külön taglalni, és pl. a "van barátnőd?" kérdésre teljes természetességgel válaszolhatnák, hogy "barátom van, és hamarosan össze is házasodunk".
Mert 1. Nem voltam elég tapintatos, minden felvezetés nélkül a nyakukba zúdítottam a dolgot 2. Úgy neveltek, hogy ha valami "hiba" van velem, akkor azt rejtsem el és tegyem jóvá, ők nem akarna tudni róla, mégis elmondtam 3. Nem akartam és a mai napig nem akarok "visszaszokni" a lányokra.
Fordított helyzetben én is kiborultam volna, szerintem érthető hogy lekevert párat, miután felfogta hogy nem vicc a dolog.
Súlyos nem, de régebben, (24évesen) az orromat egyszer betörték éjjel egy szórakozó hely előtt, mert kézen fogva mentem az párommal.
32F meleg
Az öcsémet is megverték, és ő meg csak 13
Undorítóak az emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!