Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak/fiúk! Előfordult már veletek, hogy összejöttetek egy pasival szerelemből, majd mikor szexre került sor, kiderült, hogy mindkettőtöknek ugyan az a beállítottsága? (aktív/aktív, passzív/passzív)
Nálam most pont errefelé alakul a dolog és teljesen tanácstalan vagyok :(
Van egy srác, akit egyre jobban szeretek, vonzódok hozzá és ez úgy hiszem kölcsönös. De szex terén nem igazán passzolunk össze. És félek így belevágni.
#2:
Persze, én se dobnék el e miatt egy kapcsolatot. Egyszerűen hülyeség lenne.
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
Én is voltam ilyen helyzetben. Alkalminak indult, meg ami lesz belőle, de már az előjáték során, a kakasviadal közben kiderült, hogy mindketten aktívak vagyunk. Mégis annyira bejöttünk egymásnak, hogy többször is találkozgattunk. Egy ideig csak orál volt, majd megpróbáltuk az análist, de egyikünknek sem ment, semennyire sem, így az kimaradt. Szóval a szexuális élet elég sivár volt, és ez végül kivetült az érzelmi részre is, nagy sötét árnyékként borult ránk.
21 mfa
En is hasonlo helyzetben vagyok de ha kell a sracert bevállalom a passzív szerepet.
25/f/m/a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!